Selam arkadaşlar, İzmir'den Ekrem ben, siteye henüz üye oldum, ve açıkçası hayran oldum, 2000 Golf IV Auto. Comfort sahibiyim. hepinizin yüreğine, emeğine sağlık muhteşem bir paylaşım merkezi yaratmışınız arkadaşlar. Böyle bir topluluğa Golf ayrıcalığı ile katılmanın gururunu yaşıyorum.
Aranıza katılma şansını ise aracımda yaşadığım bir sorunu netten araştırırken yakaladım, sorunu kısaca sizlerle paylaşmak istiyorum, önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
SORUN:
Son birkaç aydır direksiyonda sorun yaşıyorum arkadaşlar, direksiyonu kısa açılarla sağa ve sola döndürdüğümde yani direksiyon sağ hareketini ilk aldığı noktada yada sol hareketini ilk aldığı noktada tak tuk ses geliyor. direksiyonu çevirirken tekerleklere baktığımdada teker sesin çıktığı noktada kısa mesafeli bir atış yapıyo, sanki birşeyden kurtuluyomuş gibi, bu durum özellikle soğuk havalarda ve sabahları ilk marşa bastığımda meydana geliyor, yola çıktıktan sonra sürüş esnasında herhangi bir problem yaşanmıyor ama diyelimki ışıklarda bekliyoruz yine aynı ses geliyor direksiyonu çevirince, araç harekket halinde değilken direksiyona daha fazla yük biniyor ve zorlandığında bu sesi yapıyor.
TEŞHİS:
Bu bölümüde yorum öneri ve tavsiyelerinizle birlikte dolduralım arkadaşlar. umarım ciddi bir sorun yoktur ama bana pek öyle gelmiyor. önümüzdeki hafta baktırmam şart oldu, bu şekilde giderse daha büyk sorun açar diye endişeleniyorum
İlginize şimdiden teşekkürler...