Merhaba;
Belki hatırlayan vardır 1,5 sene önce civarı çıkmazdım buralardan, uzun zamandan beri yoktum aslında girmek istemiyordum çünkü canım sıkılıyordu
bizim araç sizlere ömür, bir hayli ağır bir kaza oldu sıfır suç var ama araç pert oldu, Bostancı taraflarında hızla akan trafik birden durdu bizde durduk herkes durdu ama benim arkamda ki araç frenle durmak yerine bize vurararak durmayı tercih etti, hal böyle olunca bizim tek kapı araba 0 kapı oldu
içinden zor çıktık Allah şükür bize pek birşey olmadı incinme ağrı fılan, bize vuran arabada ön koltukta oturan ufak yaşlarda bir çocuk sanırım ağır yaralandı direk ambulans ile hastaneye kaldırdılar sonrasını malesef bilmiyoruz umarım pek birşey olmamıştır ama biraz ağır idi durumu, direk cama vurmuş çoçukcağız, sonra aracı bostancı sanayine çektik, araç yeni idi bilenler vardır belki kaskosu yoktu malesef, bize vuran aracında kaskosu yokmuş, velhasıl trafik sigortasına yaptırdık, servis sağolsun bir hayli uğraştı araç aslında perte çıktı, ama perte çıkınsa trafik sigortası çok az bir para verdi, servis avukat fılan tuttu perte çıkartmıyıp tüm masrafı karşılattı sigortadan 8 milyar civarı tuttu, dediğim gibi araç bir hayli haşat oldu yani arka koltuk ön cama yakın idi, çıktığımıza hala şükrederiz, araç çıktıktan sonrada hemen sattım, alan adama herşeyi anlattık ok dedi, taksitle sattık adama deli gibi bir zararım olmadı ama insan çok kötü oluyor ilk araban gözün gibi bakıyorsun sıfır hatan var ve aracın pert oluyor, hayırlısı demekte çok yarar var, gelen para ile yeniden araba alacaktım biraz düşündüm tüm parayı eğitimime ayırdım Bilge Adam Sistem Kursuna yazıldım + olarak ta İngilizce, kurs boşa gitmedi iş değiştirdik
Herşeyin hayırlısı diyelim umarım Allah herkese daha iyisini nasip eder.