Gönderen Konu: Volkswagen WRC Planları  (Okunma sayısı 3922 defa)

Çevrimdışı serkov

• Das Auto.
    • Profili Görüntüle
Volkswagen WRC Planları
« : 08 Şubat 2009, 21:45:10 »
Alman otomobil üreticisi Volkswagen, Dünya Ralli Şampiyonasına katılmak için planlar yapıyor. Kesin kararın ise yakın gelecekte gelmesi bekleniyor.

Volkswagen'ın motorsporları direktörü Kris Nissen, gelecek planlarını Dakar Rallisi'nden sonra kararlaştıracaklarını söyledi;

"Dakar'dan sonra kararımızı vermek istiyoruz. Dakar'ın yanında Dünya Ralli Şampiyonasını araştırıyoruz ve imkanlarımıza bakıyoruz."

"Volkswagen Dünya'nın en önde gelen otomobil üreticilerinden birisi. Uluslararası bir platformda yarışmak çok önemli. Dakar gibi WRC de uluslararası bir arena. Ama tabi şu anda hiçbir şey kesin değil."

Ozan Kulcu
TurkiyeF1.com

kaynak: http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=15349&Volkswagen-WRC-planlari-yapiyor
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2009, 10:47:54 Gönderen: serkov »
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Valla aklı varsa girmez diyorum şuan bile 2 büyük otomobil üreticisi ki bunlardan birisi SUBARU WRC den çekilmiş durumda... Sebebleri Hem Global Kriz hemde WRC de her sezon eklenen yıldırıcı kurallar....  Ben bile izlerken artık 80 ve 90 lı yıllardaki zevki alamıyorum... Eski yıllardaki otomobiller ve plotlar ve güzel kurallar ile WRC çok zevkli idi izleyiciler açısındanda...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı corrado

• Volkswagen Türkiye
  • amca
    • Profili Görüntüle
tekrar çıkmayacaksa girsin.
fabrika takımları çekilince wrc hepten  tadsız tuzsuz oldu.

bu sene irc daha zevkli çekişmeli geçecek gibi.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Çevrimdışı nefret35

• Profili Görüntüle
nerde o eski wrc richard burns carlos sainz tommi makinen ve daha niceleri colin abimizide ayrıca hatırlamak lazım :(

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Volkswagen WRC Planları
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2009, 00:13:39 »
Valla aklı varsa girmez diyorum şuan bile 2 büyük otomobil üreticisi ki bunlardan birisi SUBARU WRC den çekilmiş durumda... Sebebleri Hem Global Kriz hemde WRC de her sezon eklenen yıldırıcı kurallar....  Ben bile izlerken artık 80 ve 90 lı yıllardaki zevki alamıyorum... Eski yıllardaki otomobiller ve plotlar ve güzel kurallar ile WRC çok zevkli idi izleyiciler açısındanda...
erşan abi hali hazırda wrc takip ettigin bi kanal var mı? saatleri filan belli mi? ben uzun sure once ntv den takip ediodum ama son zamanlarda hic denk getiremedim hic bi kanalda ?

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2009, 14:38:56 »
WRC ye bizim TR kanalları artık önem vermiyor... Artık canlısını yabancı uydulardan takip ediyorum yada Dergilerden...  Yabancı yayın olarak Eurosport1 - 2
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2009, 09:42:20 »
bende yabancı çanak yok tüh ya. belli bi saati var mı yoksa rastgele mi cıkıyor programlar?

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2009, 10:20:07 »
eurosport ta günü gününe çıkıyorlar genelde... Ama tr de ücretli kanallarda türkçe olarakta izleniyor eurosport...