halil uzay otoda saglam abilerimiz vcar babamın tanıdıgı hatta ben onun önünden geciorum ben 2006 model passat 2,0 tdı kullandım uzun yol felaket ötesi bişi 1,6 belki biraz rabayı kasa bilir ama 2,0 bence kurtarır seni
Kardesim yakit olayi korkuttu beni yaa.Sehir icinde 12 litreden bahsediyorlar 2.0 fsi icin.
1.6 fsi icinde 10 litrenin altina dusmez diyorlar.Hatta 10 litre yaktiriyorsan gayet iyi diyorlar.
Yeni kasa 2.0 tdi highline var dayimda, cok olmasada ara sira kullanirim.O gayet iyi zaten yakit yonunden, performans yonunden de 2.0 tdi ye kadar acilmak istemiyorum su kriz ortaminda.Comfortline 2.0 tdi de arastirdim ama temiz alinabilecek araclar 45 den basliyor.
Sonuc yine B5.5 kasa 2003-2004 model civari dizellerden yana benim icin.Fakat bu sefer comfortline degilde exclusive ya da highline bakiyorum.Burda 2003 highline var, eger onunla anlasirsak o nasip olacak gibi.Secenekler cok ta su ortamda fazla acilmak istemiyorum.
Abimde 2008 model 1.5 dci megane extreme var.Kendisi askere gidecek zaten 6 ay arac bosta kalacak.Belki arac almam 6 ay oyle de idare edebilirim.Kaskodan gelecek paraya gore birseyler dusunecegiz artik.Fazla acelem yok hergun takipteyiz zaten piyasada iyi bir arac denk gelirse aliriz.