Gönderen Konu: Passat alıcam yardım!!  (Okunma sayısı 13429 defa)

Çevrimdışı chester

• Profili Görüntüle
Passat alıcam yardım!!
« : 14 Şubat 2009, 01:04:59 »
Merhaba yeni katıldım bu foruma.. Ben passat alıcam şimdi concorde(96 model) var.sormak istedim bir takım şeyler var.makyajlı kasa istiorum 1.8t onun fiyatlarıda comfotlinelar 26-28 arasında değişiyo.bu fiyatlar normal mi?babamda eski kasa istiyor 2000 modeL 1.8t highline. 23.500 e bitane buldum 2000model km.'si 135.000de highline + bişeyler daha yaptırmış adam.birde 26.500 e 2001 comfortline var hangisini almalıyım sizce?çok kararsızım bir de concorde u kaça sayarlar takasta?
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2009, 01:16:51 Gönderen: chester »

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
Ynt: Passat alıcam yardım!!
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2009, 15:32:51 »
abı alcaksan bence 2001 makyajlı kasa al hem daha yenı teknolojı hem dahada klas duruyo...1 2 mılyarın hesabını yapma almısken 2001 ve ustu alın pasalar gıbı bının...ama alcaksanızda kesınlıkle 1.8 t alın  :tamamdir

Çevrimdışı chester

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2009, 16:10:30 »
Doğru sölüyosun valla babamı ikna ettim gibi zaten.02 highline buldum bir tane 31e düşük modelle takas olur diyor.Ona bakıyoruz =) bu fiyat normal mi sizce? bir sorum da comfortlinela highline arasında sunroof dışında ne gibi bi fark var?

Çevrimdışı Espadon

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2009, 17:28:12 »
Ben devran arkadasıma katılıyorum  makyajlı kasa al  1.6 benzinli degilde alacaksan mutlaka 1.8T sunu almanı tavsiye ederim. 1.6 motor o  kasaya kücük geliyor....

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2009, 18:34:17 »
aman aman  dıyım turbodan baskasını alma uzulursun sonra fıyatı bıraz daha assagı cek 29 30 gıbı ... abı al pısman olmucaksın

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 15 Şubat 2009, 22:47:57 »
Doğru sölüyosun valla babamı ikna ettim gibi zaten.02 highline buldum bir tane 31e düşük modelle takas olur diyor.Ona bakıyoruz =) bu fiyat normal mi sizce? bir sorum da comfortlinela highline arasında sunroof dışında ne gibi bi fark var?

Comfortline ile highline arasinda dunyalar kadar fark var.Butce uygunsa highline almanizi oneririm.Allah nasip ederse uzun yillar kullanirsiniz.
Highline da comfortline ye gore olan arti ozellikleri aklima geldikce siralayayim:
Dis mekan: 16" 6 kollu jant, Aracin rengine boyali tampon kusaklari ve ince kromaj, Bi-xenon far, park sensoru.
Ic mekan: Elektrikli-hafizali-alcantra deri doseme ve isitmali koltuklar, Solar sunroof(gunes enerjisiyle yaz aylarinda arac park halindeyken akaryakit kullanmadan aracin icini sogutabilen sunroof), 6 li cd calar, gunes perdesi...

Aklima gelenler bunlar.Zaten araclari karsilastirma sansin varsa once comfortline aracin icine bin sonrada highline modelin icine bin aradaki farki kendin goreceksin.Sanki mercedes e binmis gibi olacaksin ki hakkaten oyle...

1.8 T motor performans yonunden cogu kullaniciyi tatmin edebilir ama yakit konusunda da tekrar dusunmenizi tavsiye ederim.Sehir icinde 11-12 litrenin altina dusecegini sanmiyorum.Lpg tabi ki iyi bir cozum olabilir ama bu seferde uyum sorunu gibi birsey ortaya cikabilir.Sahsen tavsiye etmem lpg ama takilacaksada oncelikli olarak Prins markayi tercih etmenizi oneririm.

Butce 31-32 civarina cikabiliyorsa 1.9 tdi comfortline 130 hp de iyi bir secenek olabilir, bunu da degerlendiriniz.
Simdiden hayirli olsun insallah, Allah kaza bela vermesin.

Çevrimdışı passi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 16 Şubat 2009, 00:35:12 »
halil kardeşim 31-32 bine dediğin tdi 2001 model mi?

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 16 Şubat 2009, 10:52:53 »
abi halıl abının dedıgı gıbı 1.8 T alırsan prıns marka tak...bıraz pahalıdır o olmazsa vw en uygun tartarını lpg dıye duydum ondanda takabılırısn...o olmassa 1.9 130 lukları al baya performanslı dıyolar ama onlarda af buyur traktör gıbı calısıyo :D

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 16 Şubat 2009, 12:18:13 »
halil kardeşim 31-32 bine dediğin tdi 2001 model mi?

Evet kardeşim 2001-2002 model.Belki 2003 bile bulunabilir.
Benim araba biliyosun 2001 modeldi.Aracın herşeyi orjinal, değişen boyanan parçası yoktu.Üstelik 80 bin km orjinal km de idi.29 bin ytl ye almıştım.Tabi devir işlemleri-kasko-plaka-muayene-mtv-ufak tefek mod işlemleri derken 32500-33000 lirayı bulmaştı.
Şu an bende bakıyorum kazadan sonra aracım yok şimdi.Fakat benim araç aldığım dönemdeki gibi temiz araçların piyasası nedense artmış.İyi araştırıp acele edilmezse 29-30 a yine aynı araçtan bulunabilir.

Çevrimdışı passi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 16 Şubat 2009, 21:35:58 »
hayırlısı kardeşim umarım en yakın zamanda bulursun arac halil kardeşim

ya şaşırdım açıkcası bnm arac 2004 tdi biliosun suan 37-38 bin verseler inan
kardeşim asla satmam, kaç paraya aldığımı sorma ah ah :)
gerçi bbnm racı gorsen cok temiz baktım arabaya bakmak var bakmak var
içi bej olduğu için kat kat özeniyorum bide :)

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 16 Şubat 2009, 23:50:28 »
hayırlısı kardeşim umarım en yakın zamanda bulursun arac halil kardeşim

ya şaşırdım açıkcası bnm arac 2004 tdi biliosun suan 37-38 bin verseler inan
kardeşim asla satmam, kaç paraya aldığımı sorma ah ah :)
gerçi bbnm racı gorsen cok temiz baktım arabaya bakmak var bakmak var
içi bej olduğu için kat kat özeniyorum bide :)

Kardesim ne zaman aldin aracini bilmiyorum ama piyasanin durumunu ben senelerdir takip ediyorum son 6 aydir cok dususte.7-8 ay once bahsettigin gibi 2004 passati 40 civarina okutabilirdin.Simdi de o degerleri isteyen kisiler var ama kesinlikle satamazlar.Su an senin aracin ortalamasi 32-35 araliginda.Su an 37-38 e satmam dedigin fiyatlara highline modelini satamiyorlar adamlar, aylardir ilanlari duruyor...

Çevrimdışı passi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 17 Şubat 2009, 19:20:30 »
yapma ya tüh cok düşmüş kötü oldu
ya kim oynuyo kim düşürüyo şu piyasayı, söyleyin de yükseltsin halil
kardeşim araba aldıktan sonra hehe :D

Çevrimdışı chester

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 19 Şubat 2009, 00:02:24 »
ya bu tüpte kafama takıldı şimdi.brc marka varmış bizim baktığımızda highline 31.750 herhalde 30 a felan bırakıcak bizim concorde u ne kadara saycağına bağlı.bende genç olduğumdan kesinlikle highline istiyorumya sunroof felan..tüplü 1.8t ne kadar yakıyor şehiriçi?

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 19 Şubat 2009, 09:29:10 »
ya bu tüpte kafama takıldı şimdi.brc marka varmış bizim baktığımızda highline 31.750 herhalde 30 a felan bırakıcak bizim concorde u ne kadara saycağına bağlı.bende genç olduğumdan kesinlikle highline istiyorumya sunroof felan..tüplü 1.8t ne kadar yakıyor şehiriçi?

Aracın modeli ve km sini söyleyebilir misin?