Doğru sölüyosun valla babamı ikna ettim gibi zaten.02 highline buldum bir tane 31e düşük modelle takas olur diyor.Ona bakıyoruz =) bu fiyat normal mi sizce? bir sorum da comfortlinela highline arasında sunroof dışında ne gibi bi fark var?
Comfortline ile highline arasinda dunyalar kadar fark var.Butce uygunsa highline almanizi oneririm.Allah nasip ederse uzun yillar kullanirsiniz.
Highline da comfortline ye gore olan arti ozellikleri aklima geldikce siralayayim:
Dis mekan: 16" 6 kollu jant, Aracin rengine boyali tampon kusaklari ve ince kromaj, Bi-xenon far, park sensoru.
Ic mekan: Elektrikli-hafizali-alcantra deri doseme ve isitmali koltuklar, Solar sunroof(gunes enerjisiyle yaz aylarinda arac park halindeyken akaryakit kullanmadan aracin icini sogutabilen sunroof), 6 li cd calar, gunes perdesi...
Aklima gelenler bunlar.Zaten araclari karsilastirma sansin varsa once comfortline aracin icine bin sonrada highline modelin icine bin aradaki farki kendin goreceksin.Sanki mercedes e binmis gibi olacaksin ki hakkaten oyle...
1.8 T motor performans yonunden cogu kullaniciyi tatmin edebilir ama yakit konusunda da tekrar dusunmenizi tavsiye ederim.Sehir icinde 11-12 litrenin altina dusecegini sanmiyorum.Lpg tabi ki iyi bir cozum olabilir ama bu seferde uyum sorunu gibi birsey ortaya cikabilir.Sahsen tavsiye etmem lpg ama takilacaksada oncelikli olarak Prins markayi tercih etmenizi oneririm.
Butce 31-32 civarina cikabiliyorsa 1.9 tdi comfortline 130 hp de iyi bir secenek olabilir, bunu da degerlendiriniz.
Simdiden hayirli olsun insallah, Allah kaza bela vermesin.