Gönderen Konu: Passat B5 1.8T Highline  (Okunma sayısı 25849 defa)

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
Ynt: Passat B5 1.8T Highline
« Yanıtla #14 : 23 Şubat 2009, 23:14:31 »
Arkadaşlar bir sorum daha olucak aracıma koyacağım yakıt 95 oktan mı olmalı yoksa 97'mi kapakta 95 yazıyo ama ben genede sormak istedim arac 1.8t benzin

95 alman yeterli.

Çevrimdışı yeto

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 24 Şubat 2009, 18:03:50 »
teşekkür ederim cevap için bir sorunum daha çıktı  ;D mp3 cd si oynatamıyorum konsoldaki cd playerda okumuyor cd changerda okumuyor sadece track cdler okuyor
VW PASSAT 1.8T B5 20V HİGHLİNE

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 25 Şubat 2009, 02:27:48 »
Sadece track cd leri okur zaten.6 li cd calarin oldugu icin farkeden pek bir sey olmaz mp3 gibi dinlersin.

Bende bir arac daha buldum bu sefer dizel buldum.2004 model 1.9 tdi highline Tiptronik.Acik yesil renkte degisik bir rengi var.Bugun yarin belli olacak artik bir secim yapma zamani geldi.
Merak ettigim bir konu var.Ben B5.5 passatlarda hic tiptronik vites kullanmadim.Yanilmiyorsam da eski nesil sanziman.Yeni nesil dsg tarzi sanzimanlardan degil.Almayi dusundugum aracta tiptronik vites.Duz viteslerde dizel motor seceneginde 6 ileri vites var.Acaba tiptronik viteste de durum bu sekilde mi?
Bir de @yeto kardesim eger mumkunse aracinin vites fotograflarini cekip buraya ekleyebilir misin?Detaylica gormek istiyorum.
Iyi geceler...

Çevrimdışı type-r

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 25 Şubat 2009, 09:13:49 »
Şöyle Oluyor Kardeşim. :)

My Name is IBRAHIM UZULMEZ and I use Clear For men :D

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 25 Şubat 2009, 09:55:04 »
Şöyle Oluyor Kardeşim. :)

Teşekkür ederim kardeşim :)
Ben daha yakından fotosunu merak etmiştim :)
Normal dsg şanzımanlarda p-r-n-d-s modu var.Acaba bunlarda da mı aynı, yoksa eski nesil gibi 1-2-3 de var mı?Onu merak ettim.Bir de manuel de 6 ileri vites, tiptronikte acaba yine 6 ileri vites mi?Yeni kasa passatlarda 6 ileri.

Çevrimdışı type-r

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 25 Şubat 2009, 10:03:33 »
Bunlarda 6 ileri oldugunu sanmıyorum.

Ben zamanında Alıcakken katalogunda

1,2,3 de vardı sadece p.r.n.d.s yok hatırladıgım kadarıyla.

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 25 Şubat 2009, 10:18:36 »
Bunlarda 6 ileri oldugunu sanmıyorum.

Ben zamanında Alıcakken katalogunda

1,2,3 de vardı sadece p.r.n.d.s yok hatırladıgım kadarıyla.

Ben geçen gün burdaki bi highline tiptroniğe bakmıştım ama hiç hatırlamıyorum, dikkat etmedim şanzımana.
Eğer 5 ileri vitesse kötü bir durum.Hem gürültü hem de yakıt.Yakıt çok önemli değilde gürültü olarak epey farkeder şehir dışında 140-150 gibi hızlarda.
Fakat bence 1-2-3 olmaması lazım.Çünkü bunlar eski nesil otomatiklerde oluyor.Bu şanzıman tiptronik, yani manuel de kullanılıyor.Durum bu şekildeyken 1-2-3 koymaları anlamsız olur herhalde ama yine de bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum...

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 25 Şubat 2009, 10:24:17 »
Size yine ilginç bir soru:
Şimdi 2001-2004 arası highline de 6 lı cd changer var hem de normal comfortline deki gibi kasteçalar var.2005 de ise exclusive deki gibi büyük ekranlı cd çalar var.
İlanlara bakıyorum da en altta klima kontrol butonları var, bu hepsinde aynı ama bazılarının cd cahengeri en üstte, bazılarının da ortada.Nasıl iş anlamadım :)
Şimdi bana kızmayın gittin taaa onlara mı dikkat ettin, hiç mi işin gücün yok senin arkadaş demeyin cidden merak ettim :D

Çevrimdışı type-r

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 25 Şubat 2009, 10:24:41 »
Mantıklı Dediğin konuda.Olmayabilir Büyük ihtimal.

Birde 1,9 tdi da büyük ihtimal 6 ileridir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı type-r

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 25 Şubat 2009, 10:27:28 »
Size yine ilginç bir soru:
Şimdi 2001-2004 arası highline de 6 lı cd changer var hem de normal comfortline deki gibi kasteçalar var.2005 de ise exclusive deki gibi büyük ekranlı cd çalar var.
İlanlara bakıyorum da en altta klima kontrol butonları var, bu hepsinde aynı ama bazılarının cd cahengeri en üstte, bazılarının da ortada.Nasıl iş anlamadım :)
Şimdi bana kızmayın gittin taaa onlara mı dikkat ettin, hiç mi işin gücün yok senin arkadaş demeyin cidden merak ettim :D

Valla Sana Bu konuda hiç bişey diyemem.çok haklısın

bende çok takıyorum o tür şeylere çok dikkat ederim.Örneğin

2005 yılında civic ile passat arasında kalmıştık babamla sırf sunroof'u var diye

civic aldırdım.ama şimdi çok pişmanım keşke passat alsaydık  >:(

Ama Allah'a şükür de civic den de sorun çıkmıyor ama passat çok daha iyi olurdu

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 25 Şubat 2009, 10:28:16 »
Mantıklı Dediğin konuda.Olmayabilir Büyük ihtimal.

Birde 1,9 tdi da büyük ihtimal 6 ileridir diye düşünüyorum.

İnşallah öyledir benim de gönlüm ondan yana :)
Şimdi internette hızlanma videolarını izliyorum.Benim manuel viteste 1 de 40, 2 de 80, 3 de 130 civarı hız yapıyordu.Tiptronik dizel passatların videolarında da aynı şekilde hızlanıyor.Herhalde 6 vites o zaman.
6. viteste 3000 devirdeyken 170-180 km hıza çıkıyordu araç.Eğer 5 ileriyse sanırım devir biraz daha artacak belkide 3000 devirde 150 gibi hızlarda kalacak, yüksek hızlarda fazla gürültü yapacak diye korkuyorum ama 6 ileri vitestte sorun yok :)

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 25 Şubat 2009, 10:30:08 »
Valla Sana Bu konuda hiç bişey diyemem.çok haklısın

bende çok takıyorum o tür şeylere çok dikkat ederim.Örneğin

2005 yılında civic ile passat arasında kalmıştık babamla sırf sunroof'u var diye

civic aldırdım.ama şimdi çok pişmanım keşke passat alsaydık  >:(

Ama Allah'a şükür de civic den de sorun çıkmıyor ama passat çok daha iyi olurdu

Ayrıca passat devir kesiciye civic gibi vurdurarak girmiyor :) Redline zevki yaşarsın sende kötü mü yani  :) haa bir de Aem V2 bir filtre taktın mı değme keyfine, 1-2-3 debriyaj yenile, alem biraz vtec sesi duysun  :)

Çevrimdışı type-r

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 25 Şubat 2009, 10:34:24 »
Ayrıca passat devir kesiciye civic gibi vurdurarak girmiyor :) Redline zevki yaşarsın sende kötü mü yani  :) haa bir de Aem V2 bir filtre taktın mı değme keyfine, 1-2-3 debriyaj yenile, alem biraz vtec sesi duysun  :)

Orası Zaten Başka.ZEvkinden Durulmuyor Vtec'in Ama

bende babamda daha sakin kullandıgımız için konfor, iç mekan,

ergonomi daha ön planda oluyor.

Çevrimdışı yeto

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 25 Şubat 2009, 11:15:00 »
Herkese selam, Halil kardesim kusura bakma pc'yi açıcak fırsat bulamadım ondan cevap yazamadım  ;)  aracım benzinli ve 5 ileri vites'de 2-3-4 var ve bilindigi gibi P-R-N-D secenekleri var bide tiptroniklerde  düz gibi kullanma şekli var (+) ve (-) şekilinde ,yakın zamanda fırsat bulursam yakın çekim fotoları atıcam aklımda :tamamdir
VW PASSAT 1.8T B5 20V HİGHLİNE