Halil, Combo almaya karar verirken sitedekilerle görüşmelerinizi okudum.. Bende bir ara 1.7 DTİ kullanmıştım.. Çok ekonomik bi araç.. Biraz düşük devirlerde hantal kalıyodu, yanlız sonra turbo farkıyla arkada kalan araçlar dikiz aynasında ufacık kalıyodu.. Yanlız bu turbonun yaklaşık 3 ay içinde 2 kez arıza yapması, turbo devreye girerken arabayı sallaması tuhafıma gitmişti..Birde pervanesi göbeğinden kırıldı hararet yapmasına ramak kalmıştı, sanırım içerde bişey varken araba çalışınca kırıldı yoksa başka bi ihtimal olacağını sanmıyorum.. Sonuçta 500 ytl ye varan bi masrafı olmuştu arabanın şirket adına.. Yol tutuşuda bence son derece iyidi.. Eğer Mégane almayı da düşünüyosan gerçekten tercihini opel'e çevirsen daha memnun kalırsın bence.. Tabi ikiside birbirinden çok farklı araçlar, nerde kullanılacağıda önemli..
Fikrimi belirtmek istedim sadece..
arkadaşım buna benzer bi olayda 2006 caddy 1.9tdı 105 hp de başımıza geldi şirket arabasıydı motoru komprösöre bindirdik motor bi hantallaştı sag çekene kadar stop etti dahada çalışmadı servise götürdügümüzde turbonun dagılıp motora parça düşürdügünü o parçanında motoru bozdugunu söylediler velhasıl komple motor yapıldı belli bi zaman sonra arac cekişten baya bi düştü düz yolda 140 görmüyodu servise götürdügmzde bilgisayara bagladıkları halde normal diyip gönderiyolardı en son şirket araçlarında başka bi caddy alarak servis teknisyenine 2 aracı kullandırıp aradaki farkı gösterince ikna oldu ve motoru incelemeye aldılar 1 hafta sonra turbonun tekrar dgıldıgını ve tekrar motor yapılcagını söylediler 1 ay araba serviste kaldıktan sonra sorun giderildi 3 ay sonrada bizim şirket calısanlarından biri mersedesin manda kasa bi modeliyle kapışma yaparken sahilde kar5tal civarında bi viraja 140 kmh la girdi ve araba pertt...
arabanın gecmısını doktum ama ıdare edın arkadaşlar