merhaba arkadaşlar..benimde iki gün önce başıma geldi maalesef yolcu taraf döşemesinin su alması olayı..tesadüfen farkettim,4 gün önce yağan kardan sonra oldu,paspası bi kaldırdım,taban döşemesi vıcık vıcık suydu,şok oldum tabi..öincelikle iki farklı camcıya götürdük,zira öncamım ekim ayında değişmişti,ilk ondan şüphelendik ama camın etrafında sızma değil hafif nem bile yoktu..sonra serviste ustayla biraz bakındık sağa sola,taban döşemesin iön tarafından söktük,arabanın üstünden bidonla su döktük,damla damla su inmeye başladı,tam yolcunun ayaklrının karşısına gelen torpido altı bölümden!bu forumdada bahsedildiği üzere polen filtresi civarına yoğunlaştık ve bingo..polen filtresinin içine konduğu plastik kasa ile onun oturduğu metal zeminin arasındaki lastik deforme olmuş,ezilmiş bazı yerlerinden...arabanın üstünde 1 gün bekleyen kar,yavaş yavaş ordan sızmış haliyle...hemen sıvı conta denen krem kıvamındaki siyah malzeme ile tüm lasik boyunca kasanın tabanına sürülüp,polen filtresi kasası yeniden monte edildi..şimdilik herşey yolunda...sanırım problem çözüldü...belki faydası olabilir diye polen filtresi kasasının çatlamayıp,lastik contasının ömrünü doldurmuş olabileceğinide belirtmek istedim..