Gönderen Konu: Su alma problemi  (Okunma sayısı 14265 defa)

Çevrimdışı __geCe__

• Profili Görüntüle
Su alma problemi
« : 26 Şubat 2009, 13:39:20 »
       Arkadaşlar mevsim dolayısıyla çok fazla yağmur yağıyor ve dün arabama bindiğimde ön yolcu koltuğunun bulunduğu paspasın su ile dolduğunu gördüm.Daha önce formda bu konu hakkında bişeyler okudum fakat şimdiaratmama rağmen  bulamadım. :melek:

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
Ynt: Su alma problemi
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2009, 13:51:51 »
Dostum gecmis olsun. Ben yeniyim araba konusunda da cok bilgim yok ama bahsettigin yaziyi bende okumustum gozume carmisti. Sanirim soyle bir yazi okumustum. Sag on kapi diger kapiya gore 3-4mm daha yuksekte filan diye.Fikir olsun diye soyluyorum. Belkide kapida bir ayarsizlik vardir.Su ordan giriyordur. Aksam bende cihazin icini iyice kontrol edeyim 10 -12 gundur yagmurun altinda.

Arkadaşlar mevsim dolayısıyla çok fazla yağmur yağıyor ve dün arabama bindiğimde ön yolcu koltuğunun bulunduğu paspasın su ile dolduğunu gördüm.Daha önce formda bu konu hakkında bişeyler okudum fakat şimdiaratmama rağmen  bulamadım. :melek:

Çevrimdışı erdem2179

• erdem2179
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk3 gti
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2009, 15:45:14 »
benimde olmuştu su tahliye delikleri var önde tıkandımı su içerdeee temizle düzeliyoo:)
Mk3 gti

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 26 Şubat 2009, 16:32:42 »
benimde olmuştu su tahliye delikleri var önde tıkandımı su içerdeee temizle düzeliyoo:)

erdem hocam su tahliyeler nerede tam olarak?

Çevrimdışı erdem2179

• erdem2179
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk3 gti
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2009, 16:36:09 »
ön tarafta çamurluğun orda kaputu aç görürsün
Mk3 gti

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 26 Şubat 2009, 19:48:48 »
_gece_ aynısı başıma geldi
devamlı yolcu koltugunun önündeki paspasta su birinkintisi oluyodu hattaa torpidonun altındaki plastik aksamda birikiyodu
bakıma gittiğimde söyledim ustaya
polen filtresinin kapağı kırılmış
polen filtresine ordanda altındaki radyatör benzeri  parçaya ordanda aracın içine akıyormuş
filtre flan berbat durumdaydı zaten
o plastik kapak 15-20 tl bişeydi,oda büyük ihtimalle önceki bakım esnasında polen filtresi değişirken oldu diye düşünüyorum eleman orayla baya bi uğraşmıştı oturtmak için
servisçi "şöför tarafındaki kırılsa daha kötü olurdu" dedi
daha önce birine olmuş silecek motorları arızalanmış yeni takmışlar

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #6 : 26 Şubat 2009, 20:21:18 »
arkadaşlar aracın su alması çok tehlikeli diye biliyorum ben. bence bir an önce sorunu bulup, müdahale edin. içeri giren su diğer parçalarda kısa devre, dolaysıyla arıza, hatta yangın bile çıkarabiliyormuş. geçmiş olsun. kazasız belasız günler.

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #7 : 26 Şubat 2009, 22:38:17 »
Arkadaşım bende de arabanın arka tarafında su toplanıyor.Çıldırıcam nereden girer diye ama hala bulamadım.Alttaki tapalar sağlam bence ordan almıyor suyu ya kapı fitilleri yada kapı camı fitilinden kapının içine oradanda içeriye alıyor.Dediğiniz gibi önemli bi sorun bu bakalım bu hafta sonu biraz uğraşıp bulmam gerekiyor artık. ???
03.06.2005

Çevrimdışı __geCe__

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 27 Şubat 2009, 08:10:43 »
Arkadaşlar ilginiz ve cevaplarınız için teşkkür ederim.Bahsettiğiniz yerleri az çok tahmin edip kontrol etim fakat sileceklerin altı polen filtrenin bulunduğu yerlerde bir tıkanıklık göremedim.yarın hafta sonu artık polen filtrenin bulunduğu plastiği bulmaya çalışacam olmadı artık baktıracaz, daha önce yaşayan arkadaşlar yeri konusunda bilginiz var ise yerini tam olarak anlatırsanız çok iyi olacak.Aksilik hergünde yağmur yağıyor araba su için de  :'(

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 27 Şubat 2009, 08:19:58 »
Arkadaşlar ilginiz ve cevaplarınız için teşkkür ederim.Bahsettiğiniz yerleri az çok tahmin edip kontrol etim fakat sileceklerin altı polen filtrenin bulunduğu yerlerde bir tıkanıklık göremedim.yarın hafta sonu artık polen filtrenin bulunduğu plastiği bulmaya çalışacam olmadı artık baktıracaz, daha önce yaşayan arkadaşlar yeri konusunda bilginiz var ise yerini tam olarak anlatırsanız çok iyi olacak.Aksilik hergünde yağmur yağıyor araba su için de  :'(

hocam geçmiş olsun adanadasın madem yardımcı olalım,haftasonu işim yok eğer irtibata geçersen çok sevdiğim birkaç tane kaportacı arkadaşım var arabalardan anlıyor,istersen onlara gösterebiliriz, saolsunlar bir dediğimi iki etmezler, düşünüyorsan irtibata geçelim haftasonu hallederiz, evet şansınıza da burda hergün yağmur yağıyor,tekrar geçmiş olsun..yapabileceğim birşey olursa herzaman yardıma hazırım..saygılar..
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı __geCe__

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 27 Şubat 2009, 13:25:37 »
kaya ilgin için teşekkür ederim irtibat bilgilerimi mail attım. :tamamdir

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 27 Şubat 2009, 13:41:08 »
Ahmet hocam mailini aldım cevap da yazdım,yarın sorununuzu halledebiliriz inşallah,telefon numaramı da yazdım,, yarın öğlene doğru size de uyarsa görüşüp sorunu halletmeye çalışalım..
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 27 Şubat 2009, 20:07:36 »
arkadasım bak bu linkte hava ve polen filtresinin yerlerini gösteren resimler var

http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/yardim-hava-ve-polen-filtresi-t8608.0.html

Çevrimdışı ravelbach

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 27 Şubat 2009, 20:35:49 »
dostum bende de oldu su problemi sorun Sunroof da imiş kanalları tıkanmış.taban döşemelerini çıkarttım hemen yıkatıp kurulattım.şimdilik bi problem gözükmyor. dikkat etmek lazım.