Onur bey anlamdigim bir konu var neden civic ile polo?Tabi ki kendi aracinizi bildiginiz sevdiginiz icin aracinizdan yola cikarak bir karsilastirma soz konusu.Anliyorum..Fakat burda 1.4 101 hp lik motora herhangi birsey diyen olmadi ki?
Sport kelimesi, illaki aracin guclu-kasli-iri yari birsey olmasi anlamina gelmez ki?Koltuklarin yanal destekleri fazladir
sport denmistir, ic mekanda krom malzeme kullanilmistir
sport denmistir yada ne bileyim gaz-fren pedallari kromajli kullanilmistir
sport denilmistir...
1.4 tsi ile hondanin 1.4 vtec motoru calisma prensibi-guc-tork-yakit tuketimi gibi konularda karsilastirilmasini dogru bulmuyorum.Bunu bir nevi dizel bir aracla benzinli bir aracin karsilastirilmasi gibi buluyorum, tabi bu benim gorusum.
1.3 vankel motor var.130+130=260 hp guce sahip.Simdi kalkipta bu motoru 1.4 101 hp ile kiyaslayamayacaginiz gibi 1.4 tsi yani turbo ve supercharger destegi bulunan bir motorla atmosferik duz bir motoru da karsilastirilmasini dogru bulmuyorum.Ama dedigim gibi bu benim kisisel gorusumdur.
Diyorsunuz ki golfte yada poloda her neyse, tsi motor var, saglamlik var, kalite var, guvenlik var, yol tutus var, donanim var vs. vs. Bu aracin daha iyi oldugunu iddia ederek seciminizi bundan yana kullanabilirsiniz, bizde sizi tebrik eder aracinizi gule gule kazasiz belasiz kullanin diye iyi dileklerimizi size sunariz.Sahsen bende boyle bir secimde golf secerim cunku vw seviyorum ama bir civigim olsaydi da mutsuz olmazdim.
Fakat bir civic tercih eden kisiye sorulunca golfun ruhu yok diyebilir kendince yada ne bileyim ic mekani beni etkilemedi, aracin tipi bozuk sevmedim diyebilir.Civic model araclar onun ilgisini cekmistir, aracin surucu koltuguna oturdugunda iste budur arkadas diyebilir, o aracla o mutludur ve birdaha ki seciminde yine civic tercih eder...
Her marka her model onlarca arac var.Herkes sizin gibi dusunuyor olsaydi herkes tsi motorlu bir vw alirdi.Ya da herkes benim gibi dusunuyor olsaydi passat alirdi, dunyada vw den baska bir marka kalmazdi degil mi ama
Bir konu daha var ki baska forumlardan bahsetmissiniz.Vw aracinizdan dolayi sizi disladigindan yada ne bileyim kendi araclarina laf soyletmeyen kisilerden bahsetmissiniz.O konu onlarin sorunudur, biz burda vw markasi altindaki bir forumda baska her markayi konusabiliriz.Bu da bizim, forumun, degerli yelerin kalitesidir...
Saygilar sunarim, saglicakla kaliniz...