Arkadaşlar "aranıyor" bölümünede ilan verdim fakat sizlerde kabul ediyorsunuzdurki o bölüme yeterince bakan olmuyor ve benim sorunumunda biraz aciliyeti olduğu için buraya başlık açtım. Ayrıca ben gördüğünüz bazı kişiler gibi ihtiyacım olduğunda yardım isteyip işim bittiğinde birdaha siteye uğramayanlardan değilim.
Benim acilen uygun fiyata distributor bulmam gerekiyor. Orjinalinede razıyım. Tamir ettirmeyide deneyeceğim fakat benm distributordeki parçalardan birisi eksik o sebepten arabamdaki butun sorunlara sebebiyet veren bu parçanın orjinalini dahi almaya razıyım şu dakikada. Çıkmacılara bakmak pek mantıklı gelmiyor çünkü sonuç olarak sorunlu çıktığı taktirde geri vermek gibi bir imkan yok. Sizden ricam İSTANBUL ANADOLU yakasındaki parçacılar bilemediniz çıkmacılar hakkında adres veya telefon bilgisi olanların bu bilgileri bana ulaştırmaları. Eğer fiyatlar hakkında herhangi bir bilginiz varsa lütfen üşenmeden çekinmeden benimle paylaşınız çünkü aylardır çözemediğim bütün motor sorunları sanıyorumki yalnızca bu parçadan kaynaklanıyor. Teşekür ediyorum...
(Orjinali için avrupa yakasıda 2. tercihim olarak kabulümdür)