Gönderen Konu: golfüme kol dayama (kolçak) yaptırdım..  (Okunma sayısı 15728 defa)

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
golfüme kol dayama (kolçak) yaptırdım..
« : 02 Mart 2009, 09:33:27 »
       Arkadaşlar uzun zamandır kolumu dayayabileceğim bir kolçak veya ona benzer güzel bir şey arıyordum piyasada bulunan şekilsiz ve kalitesiz kolçakları çok araştırdım ancak bu işi yapan döşemecilrde yaptırmaya karar verdim, cumartsi günü döşemeci arkadaşımda golfüme çok yakışan iç döşeme ile uyumlu ve orjinalmiş gibi duran mükemmel bir kol dayama yaptırdım..
      Sitemzide   __gece__   arkadaşımız  montaj yapıldıktan sonraki halini gördü.. en kısa zamanda da resimleri eklerim sizlerle paylaşırım, montajı ve parçanın kendisine toplam 50 lira ödedim,bence piyasada dolaşan ve golflere yakıştırmadığım kolçakların hepsinden çok çok güzel oldu,resimleri eklediğimde sizlerin de bana hak vereceğinizi düşünüyorum..
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
Ynt: golfüme kol dayama (kolçak) yaptırdım..
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2009, 11:24:15 »
kaya abı resımlerı bklıyoruz bende yaptıcaktım ama  orj. çok pahalı dıye yaptırmıyodum.pıyasadkınler de dandık oluyo

eğer guzel oldysa senın kolcaktan bızde yaptıralım  ;)

Çevrimdışı __geCe__

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2009, 13:14:26 »
Arkadaşalar kolcaklar iyi bir işçilikle orjinal gibi oluyor ve döşeme ile aynı renk olduğu  için çok uyumlu :tamamdir
 kaya yeniden hayırlı olsun.

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2009, 13:37:02 »
Masallah ben ne yaptirsam diye dusunurken arkadaslar araclarinin konfor ve seklini gelistirmeye devam ediyorlar.

Kaya kardes hayirli olsun gule gule kazasiz belasiz kullanmaniz dileklerimle.

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Mart 2009, 13:52:46 »
Masallah ben ne yaptirsam diye dusunurken arkadaslar araclarinin konfor ve seklini gelistirmeye devam ediyorlar.

Kaya kardes hayirli olsun gule gule kazasiz belasiz kullanmaniz dileklerimle.

cemele hocam sen koşturuyorsun da biz boş mu duruyoruz sanıyorsun, bugüne bugün tosun gibi pacifiğim var  :sevgi:
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2009, 13:54:39 »
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum haftaiçi resimleri eklerim, gözlerinizle şahit olursunuz, şmdi golfümü daha çok seviyorum gerçekten konforu bir adım daha öteye geçti.. :)

Çevrimdışı dincer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 02 Mart 2009, 15:07:51 »

fiyat çok uygun ve dediğin kadar güzel duruyorsa merak ettim benim golfümünde kol dayama üst kapağı kırıldı  :-\

resimleri bekliyoruz kaya

ruhlar fahişe olduktan sonra bedenler bakire olmuş neye yarar !

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Mart 2009, 17:58:29 »
fiyat çok uygun ve dediğin kadar güzel duruyorsa merak ettim benim golfümünde kol dayama üst kapağı kırıldı  :-\

resimleri bekliyoruz kaya

evet fıyat super öteesı bence  :tamamdir

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 03 Mart 2009, 10:06:59 »
Selam

Asagidaki linkteki urunu inceleyeniniz varmi? Bizim GOLF IV icin ozel uretim oldugunu soyluyor. Renk belki uymaya bilir.

http://www.hepsiburada.com/modacar-vw-golf-4-kasa-gri-ozel-ara-kolcak-763035/productDetails.aspx?categoryid=260649&productid=otm763035

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 03 Mart 2009, 19:00:12 »
Selam

Asagidaki linkteki urunu inceleyeniniz varmi? Bizim GOLF IV icin ozel uretim oldugunu soyluyor. Renk belki uymaya bilir.

http://www.hepsiburada.com/modacar-vw-golf-4-kasa-gri-ozel-ara-kolcak-763035/productDetails.aspx?categoryid=260649&productid=otm763035
orjinali gibiyse gayet güzel

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #10 : 03 Mart 2009, 19:02:14 »
Selam

hocam siteleri iyi araştır, 50 TL ye de var. ben kolçak taktırdıktan sonra bu ürünleri gördüm. ne kadar pişmanım bi bilsen.  :(

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 03 Mart 2009, 21:15:58 »
Arkadaslar

vallahi Hepsiburada sitesinden bir cok kez alisveris yaptim guvenilir bir yer hem geri iade olayinda da sorun cikartmiyorlar. Ama beni dusunduren renk uyumu. Benim arac Gümüs gri, kolcakta gri ama oemli olan herhalde koltuk kumasi ile birlikte uyum saglamasi. Birde montaj nasil oluyor arabada yeri varmi? Yoksa delme filan islemi oluyormu?

Ayrica arakadaslar yukarda linkini verdigim sitede bazi arac aksessuarlarda temzlik v.b urunlerde indirim var.

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 05 Mart 2009, 10:13:56 »

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 05 Mart 2009, 10:15:05 »