Her hafta Mete abiyle buluşsam nikahı basar kuma alır beni heralde.
Şuayip egzos anahtarlığı hangi parayla yapıyosun, daha server parasını hesaplamadık camiye yardım olacaz.
4 5 tane kupa duruyo yatağın altında karaborsa yapacam.
Bir sitede, site tarafından duyurulan bir buluşmanın bizim tarafımızda büyük sorumluluğu olduğunu anlatamadım hala ona yanıyorum. Onun haricinde kim nerde nasıl buluşuyorsa buluşsun bir şey yok. Ama site sorumluluğu üstünde olan biri olmadığı sürece, sitenin kendi olayıymış gibi gösteremeyiz. Buluşmaya destek vs vermemek değil, orada olamadığımız ortamın sorumluluğunu üstüme alamayışımız bu. Bu ayrımı yapabilmek lazım. Daha önce de uyarılmaya vs rağmen ne şikayetler çektiğimizi ben biliyorum bir buluşmada, hatırlatmayın bana lütfen tekrar.
Ağzı yanan yoğurdu üfleyerek içermiş diyebiliriz buna. Ben bile kendi arabamda kendi sitemin stickerını arada sırada rahat durmadığım için taşımıyorsam, aynı ince düşünceyi herkes göstermeli bence. Hala kendi tarafında oturup hiç empati yapmadan düz mantık düşünüp konuşanlar var. Burada insanların kalbi kırılmasın diye bazı şeylere katlanıyorsak, aynı anlayışı da karşı taraftan bekliyorum açıkçası.
Hala varsa anlaşılmayan, anlatamadığım nokta yazın lütfen.
Belirleyin tarihleri yeri programı vs de spam yapalım. Mailler nasılsa junk'a düşüyo Deniz efendi saolsun...