Yok, ben direkt suçladım zaten, sen öyle dememiş olsanda ben diyorum yani. Ben senin askerlik bitti sanıyodum, lipton sonuçta
Buluşmanın çok sık yapılmama sebebine geleyim, tabi bana göre. Bir çok buluşmasına katıldığım siteler var, VW ile alakası olmasada eğlence olsun diye gidiyorum ama örn:100 kişi geliyosa, bunun 50 si, ayıp olmasın diye gelip ekşi ekşi etrafa bakarak somurtan insanlar. Böyle olmasına hiç gerek yok.
7 Haziran da aslında güzel ama güzel biryer olursa çok daha güzel olur. Yani istanbul trafiğinde, cafe de buluşup, yemek bi yerde, paintball biyerde,
kahve biyerde zor olur. Kavacık o yüzden güzele benziyor.
wow kıdemlilerden bahsetmiş. Şimdi herkesin 2 li gruplar halinde sohbet edeceği bi ortam olursa, bende isterimki ARDAcan, Tholl-Ga, TuningLine, MeteSahan, G60, Erhan, Sortie34 (vw6n) gelsin. Ama Kavacık tarafına gidip, herkesin arabasının anahtarlarını, cebindeki parasını cüzdanını alıp kaçmasını imkansız hale getirirsek, herkes mecburen birbirine yaklaşır sıcak bi ortam olur.
Herneyse,
kesin bi tarih belirleyip kişi sayısı çıkaralımda, bende Osman ın tasarladığı, tasarım harikası anahtarlıklardan yaptırayım.
Bu tasarım 05.05.2007 de yapılmış ama öylece kalmış