arkadaşlar ben yaza bayağı ağır bir bakım yaptırıcam.
- triger seti
- yağ ve filtreler
- bujiler
- sol kapı kilidi (anahtarla otomatik kitlemiyo, lamba da yanmıyo)
kararsız kaldığım nokta yıllardır gittiğimiz bi servis var, babamın arkadaşı sağolsun iyi ilgileniyorlar ancak her tür araca bakım yapıyor ama vw in o bilgisayar sistemi yok. ağır bakımı sadece vw servisi olan bir yeremi yaptırsam diye düşünüyorum. türkiyenin en eski 5. vw servisi mersinde. oraya yaptırmayı düşünüyorum. ama fiyat olarak çok mu far eder onu da düşünüyorum. bakalım.
bende aracın trigerini değiştireceğim.haftasonu konyadaydım cumartesi VW Yetkili servis olan GÖKMEN otomotivi aradım 2004 model BCB kodlu Bora nın triger setine işçilik dahil 390 istedi.Hatta indirimde vardı % 12-15 tam hatırlayamadım indirimli hali 390 TL dedi garanti ve axese 2 taksit yaparım dedi.Ben öğlene doğru aramıştım pazartesi gelirseniz yaparız dedi ama ben aynı gün yozgata dönmem gerekiyordu.
Fiyat bana normal geldi.Bi de yozgattaki özel servise soracağım.Bakalım ne diyecekler.
Yağ değişimi içinde sanayideki bi yağcıdan fiyat aldım castrol 10-40 yağ 60 TL dedi.Diğer filtreler elimde mevcut dedi.İşçilik almam dedi.yağ ve hava filtresinede 25 versem eder 85 TL.10-15 gün sonra bunları yaptırmam lazım.