Beyler bende bu konuda ne yapsam falan diye dusunuyordum uzun suredir.
Nazar boncugu var ama ebadi gittikce kuculuyor. Arabayi teslim aldigimida konsolda buyuk bir nazar boncugu vardi.
eski sahibi yakisiyor arabaya sende kalsin demisti, hatta onada bi onceki sahibiniden kalmis. bi sure onu kullandim.
fakat cok buyuk birader tepsi kadar. sonra onu kaldirip annemin ve kiz arkadasin daha ufak nazar boncuklarini konsola koydum.
sonra onlarida kaldirdim, aynanin altina ufak cengelli ignelere takilan ufak boncuklardan taktim okadar.
basligin acilis zamanlamasi da ilginc; iki gun once isiklarda takildim,
kaldirimda iki yaya "golfe bak, ben buna araba derim kardesim vs vs" muhabbetlerini duydum.
insan hem gurur duyuyor hemde nazardan korkuyor. araba icin biseyler yapmaliyim diye dusunmeye baslamistim ki baslik acilmis.
uzun bi giris paragrafindan sonra ben lokma dokturmeye karar verdim. ayrica erzak paketi hazirlayacagim, cevremizde artik
durumu kotulesen insan sayisi artiyor.
diger konuya gecersek: arabayi ilk aldigimda, yillardir heyecandan midem bulanmiyordu bana bunu yasatti golf.
hemen gidip hatunu isten aldim sonra gittik sahilde golfu gorebilecegimiz biyere cekip serefine iki bira patlattik.
kurbanlarinizi allah kabul etsin.
gunaydin bu arada!