Bence toledo bagaj, İdare edecek bagaj ve herşey leon. Ford, opel, corolla2000, civic 2001 kullanmış biri olarak (benim değil arkadaşlarımın ve yakın akrabalarımın bol bol kullanma fırsatı buluyorum). VOLKWAGENDEN ŞAŞMAM (VW GRUP)
COROLLA VE CİVİC parça ömrü uzun bakım periyotları uzun konforları yoltutuşları VW ve forda göre zayıftır. Bence ne derse desinler kaza anında da zayıflar. İstanbul yolunda nicesine rastlıyorum.
VW bakım periyodu uzundur Japonlardan çok az geridedir. Parça ömürleri uzundur eski Japonlardan çok az geridedir (yeni japon arabaları zaten eskiler gibi dayanıklı değil bence). Konfor, güvenlik, yol tutuş, Kullanışlılık, ve sürücüye yönelik detay hepsinin üstündedir. Optimumdur yani.
Opel, Ford her zaman vw gölgesinde kalırlar bakım periyotları VW e göre kısadır ve çok önemli parçaların plastik çıktığı olur. Fokus gazda çok fazla buji ve kablo yer, Opel ise çok kesilir. Opel vectra 2001 in Devir daim pompası plastik çıkar, VW takar bilen ustalar. Ford dokus 2003 ün egzantrik çarkları Plastik çıkıyor ve aklım almaıyor o parçayı.
Polo2000 16vnin Triger seti+v seti220tl , Opelle ford 190tl. AMA KÜÇÜCÜK Polodan bir bilya çıkıyor abartısız 2.0 vectranın 2-2,5katı büyüklükte.