nakres, bilgisayarda baktırdığımda hiç bir arıza gözükmüyor. Adamlar en ufak bir arızaya bile 500 tlden ağız açıyorlar zaten.İki ay önce otogaz sistemi taktırmıştım.Takarken hatalı takıp şamsumanın kablolarını sıkıştırmış adamlar.aradan bir kaç gün geçtikten sonra araba ikinci vitese geçerken şanzuman kilitlemiş gibi çakılıp kalıyordu. servise goturdum sanzumanı açarız ilk başta elektronik devreyi değiştiririz yağ pompasını değiştiriz diye sıralardılar 1500 tl masraf eğer sorun çözülmezse masraf artar dediler.Bende özel servise götürdüm kablolardan bir kaçı kopmuş onları bağladık 50 tlye arıza çözülmüştü
Yani servise gittikmi masraf çok fazla artıyor.Tamir yoluna gitmiyorlar kaldır at yenisini tak mantığı
Gelelim şimdiki sorunuma.Diyelimki hiç vites atmıyor o zaman yağ pompalarında bir sorun var diyeceğim ama belirli bir kilometre sonrası kendiliğinden atmaya başlıyor.Yada otomatik atmazken kendi elimle 1-2-D yapıyorum sorunsuz değişiyor vitesler.2 den D konumuna aldığımda 3.vitese geçiyor ama 3.vitesten 4. vitese yine geçmiyor 3 te kalıyor.
1sea aleykümselam kardeşim. Sizin sorun tam olarak nasıldı. oksitlemeden bende şüphelendim ilk başta ama bir süre gittikten sonra kendiliğinden düzelmesi kafamı karıştırıyor.Sizin arızanıda nelerle karşılaşmıştınız.
cemele 2004leri bilmiyorum ama 4 kasaların hiç birisinde D konumundayken kaçıncı viteste olduğunu belirten bir şey yok. Benim 3. viteste olduğunu anlayışım arabanın devirindeki ve çekişindeki tahminlerle. Buda ustalık meselesi sanırım
Işıklara gelince benim arabada bütün ışıkları yanıyor.vites hangi konumdaysa o ışık biraz daha koyu yanıyor. Not:araçta yol bilgisayarı yok