teşekkür ederim. ben aracı sadece düz yolda kullanmadığım için 16 hele 17 inç jant bende balon yapar. onun için 15 almam lazım. 15 jantlada da orjinal golf vay bora jantı (o 2000 model civarı olanlar) 16 inç gibi büyük görünüyor, hoş yani. her yerden de çıkma jant almak istemiyorum. böyle hiç olmazsa güvenebileceğimiz insanlardan temiz ve hesaplı bulabilirsem alacağım. malum memuruz, 1500-2000 TL de bir janta verirsek vay halimize.
yukarıdaki yazımda yazdığım jantıda aradım adam hem tane fiyatı diyor hemde birez sıkıştırınca boyanması lazım felan dedi. bu insanlar nasıl olmuş. bundan sonra öncelik öğretim değil eğitim
Abi insanlarin nasil oldugu konusuna hic deginmeyelim
1 aydir arac bakiyorum, belki 15-20 tane passatin km sini dusuruldugunu, kazali oldugu halde kazasiz denildigini(ustelik kucuk kazalar da degil), servis bakimli denilip te en son 3 sene once servise gittigini, tamam arkadasim sen gel buraya araci istedigin yere gotururuz diyen kisilerden sasi numarasini istedigimde kivirtanlari, ilk sahibiyim ve arac su an 90 bin orjinal km de demesine karsin yetkili serviste kayitlari incelendiginde aracin 2 sene once 135 bin km bakimina girdigini ve bunu adama soyleyince benim haberim yok onceki sahibi yapmistir demeye kadar dusen insanlari birbirimize hic anlatmayalim
1 aydir yeterince bu tip insanlar gordum.Jant konusunda guvendiginiz kisileri tercih edin ya da gormeden almayin.Bazi insanlar da jantin ilk gun ki halini cekip ilandan satmaya calisiyor, jant bir geliyor kaynak gormus-boyanmis-cizilmis vs...Dikkat etmek gerekiyor.
Insallah istediginiz tarzda temiz uygun fiyatli bir jant bulursunuz.
Tavsiye isterseniz eger bana kalirsa sizin sahip oldugunuz golfIV kasalarin pasific jantlarina bakin derim.Cok hos duruyor.16 diye cekinmeyin, sonucta yanak genisligi 55 oldugu icin skinti cekmezsiniz.Su an zaten 60 yanak kullaniyor olmalisiniz bu da pek birsey farkettirmez.
Saygilar...