Gönderen Konu: 1000 tlye veriyorum  (Okunma sayısı 14392 defa)

Çevrimdışı ugur_çoban

• Profili Görüntüle
1000 tlye veriyorum
« : 19 Mart 2009, 20:07:43 »
arac iyi durumda ilk gelen alır 1000 tlye veriyorum 710 tl vergi borcu var muyane yok sigorta yok bunlar alıcıya ayittir

Çevrimdışı dangerfield

• Profili Görüntüle
Ynt: 1000 tlye veriyorum
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2009, 22:13:11 »
öncelikle hem sahibinden.com daki hemde bu forumdaki mukemmel Türkçenizden dolayı sizi tebrik etmek istiyorum :D
hayırlı satışlar...

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2009, 23:31:30 »
öncelikle hem sahibinden.com daki hemde bu forumdaki mukemmel Türkçenizden dolayı sizi tebrik etmek istiyorum :D
hayırlı satışlar...

hocam nettin sen yaa
 ;D ;D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı Niqotin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 20 Mart 2009, 02:00:15 »
vergi borcu olmasa ben alırdım  :D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2009, 14:33:49 »
Muayenesi nekadar geçik bu aracın oda çok önemli... 110tl + her ay için %5 geçikme faizi.. 1-2 sene muayenesi geçikse bu araba alana 4 bin den aşa patlamaz...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı mördak

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 21 Mart 2009, 11:21:50 »
hayırlı satışlar...

bu forumda 6n sahıbı oldunmu dalga gecme hakkına sahıp oluyosun heralde dırek :)

Çevrimdışı dangerfield

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 21 Mart 2009, 11:39:05 »
dalga meselesi olarak düşünmeyin lütfen. 6n değil bisiklet sahibi olsamda dalga geçerim istedikten sonra. benim takıldığım nokta bir çok ilanda gördüğüm gelişi güzel yazılmış ve asla umursanmamış ilanlar. sizde farkedeceksinizdir ve eminim ara ara bana hak veriyorsunuzdur. Türkçemi olabildiğince güzel kullanmaya çalışanlardanımdır.
Tamamen orginaldir..originaldir...
Muyane...muane...
sabufır..subbofer...
encıl...enjıl...
komponent...komponınt...
cant...
vs vs...

Çevrimdışı kesik44

• Gelirken Ne Getirilirki Giderken Ne Götürülür?
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 21 Mart 2009, 12:29:03 »
bu forumda 6n sahıbı oldunmu dalga gecme hakkına sahıp oluyosun heralde dırek :)
direkt..... direk
Sanırım bu unutulmuş...

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #9 : 21 Mart 2009, 16:40:01 »
Topik kişilerin eğitim ve kültür seviyesini tartışma topik i değildir arkadaşlar... Bu konularda sorununuz var ise kişiye özel mesaj atarak eğitim verebilirsiniz ama burda herkezin okuyabileceği bir alanda kişiyi rencide edicek tavırlar hiç tanımadığınız birisi için hiç hoş değil...

SubWoofer ı subofer yazmak ile bu kişiyi toplumdan dışlayamayız ve küçük düşürmek çok ayıptır..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı kesik44

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 21 Mart 2009, 18:43:40 »
Bence yukardaki mesajlarda bahsedilenler dalga geçmek,rencide etmek,kişiyi küçük düşürmek vs. değil,kullanılan uslup ve yazım kurallarına sadece biraz daha itina gösterilmesi gerektiğini belirten mesajlar.Unutulmamalıdır ki bir milleti bir arada tutan en büyük olgudur Türkçe... Yinede kendi adıma özür dilerim.Arkadaşımız kırılmış olabilir.

Çevrimdışı mördak

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 21 Mart 2009, 20:05:32 »
direkt..... direk
Sanırım bu unutulmuş...

senın gıbı bırı atlasın dıye unuttum bak yıne unutuyorum direk :)

Çevrimdışı kesik44

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 22 Mart 2009, 13:42:23 »
senın gıbı bırı atlasın dıye unuttum bak yıne unutuyorum direk :)

Kullandığınız uslup ve sözleriniz karşısında sizinle anlaşamayacağımız açık bir şekilde ortada.Daha fazla çirkinleşip kendinizi alçaltmamanız için bu başlıkta konuşmama kararı aldım.Böylesi forum açısından daha iyi olacaktır.Herkese iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2009, 22:10:21 Gönderen: kesik44 »

Çevrimdışı corrado_g60

• Volkswagen Türkiye
  • Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 22 Mart 2009, 15:12:57 »
Muayenesi nekadar geçik bu aracın oda çok önemli... 110tl + her ay için %5 geçikme faizi.. 1-2 sene muayenesi geçikse bu araba alana 4 bin den aşa patlamaz...

bu sorunu ruhsat kayıp dıyıp yenı ruhsat cıkartarak halledıyorlar dıye bılıyorum..
yanılıyorda olabılırım ama burda bırkac defa gordum..