Kazada ölen bütün insanlara Allahtan rahmet yakınlarınada başsağlığı diliyorum, bu kadar uzun bir zamanda bulunamamasına çok üzüldüm ve umarım art niyet de yoktur..aksi doğru ise ülkemden ve yönetenlerden umudu kesebilirim.. bugün helikopterin düştüğü dağların uzantısı olan toros dağlarına çıktım ve müthiş bir kar yağışı vardı,çevremdeki ormanlara baktığımda tüylerim diken diken oldu,sarp yamaçlarda enkaz aramak samanlıkta iğne aramaktan daha da zor birşeydi..ancak teknolojik imkanların bu kadar kısıtlı olması ve gerekli yardımın geç gelmesi,her saniyenin önemli olduğu bir anda bu kadar vakit kaybının yaşandığını düşününce çok üzülüyorum..
12 eylül ve muhsin yazıcıoğlu hakkında pek bilgimiz yoktu ve ne kadar acıdırki muhsin yazıcığlunun bu kadar mükemmel biri olduğunu ölünce öğrenebildim,sessiz sedasız sevgiyi hoşgörüyü ve milliyetçiliiği yayması ve bazılarının siyasi emelleri uğruna 5-6 yıl hücre hapsi yatması,bunları yaşadıktan sonra da kişiliğinden hiçbirşey kaybetmeden yoluna devam etmesi beni gerçekten çok etkiledi..
tekrar tekrar türkiyemin başı saolsun..