Gönderen Konu: Cam kapamada gelen sesler  (Okunma sayısı 14137 defa)

Çevrimdışı 1sea

• tüm dostlara slm
    • Profili Görüntüle
Ynt: Cam kapamada gelen sesler
« Yanıtla #14 : 14 Nisan 2009, 01:09:20 »
Dert etme tellerden kapi menteşesine yakın olan bolarmıştr altına aazcık yukseltsınler sökenler bilir bir seyçiği kalmaz hiç bir şeyini değiştirme birde ayaklara baksınlar kırık varsa değiştirsinler tanesi 7.5 tl iyisi adisi 4tl iyi rengi sarı unutma bira kalın diyerine gore kızaklara geciyor  bu işlemler yapiılırke asla  çaliştirmayin teli boşa sarasanın içteki makarayı bozuyor masraf 35 tl kadar çıkar.
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ HASAP ETMEZ

Çevrimdışı eXtacy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 03 Mayıs 2009, 20:31:31 »
Slm arkadaslar benzer sorunlar bendede vardı baktırmamıştım sonra cam aralık kalmaya basladı mecburen gittim ustaya..

ustada dediki arasına 50 lira sıkışmış.. ;D

tel asınmıs oda makarayı bozmustu.. tavsiyem daha cok masraf olusmadan baktırın derim saygılar..
 Audi
vorsprung durch technik

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 04 Mayıs 2009, 12:14:34 »
Arkadaslar benimde bir sorum olacak size benim sag cam sol cama göre yavas kapanıyor genelde boyle mi yoksa bir sorun mu var bide kapanırken biraz sesli kapanıyor gibime geliyor arka camlar hiç öyle degil sessiz sedasız kapanıyor

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 04 Mayıs 2009, 13:31:56 »
fosılcı aynı aynı olay ... aynen sesler gelıyor ve 2 tuşa aynı anda bastıgımda sağ taraf 1-2 sn ye geç kalıyo sola gore ayrıca bu sorunu yasayan arkadaslarda oluyomu bılmıyorum ön 2 cam sonuna kadar açıkken kapıyı kapatıgınızda cam yerınden çıkmıs gıbı sallanma sesı gelıyo ve engebelı yola gırdıgımde sınır bozucu takur tukur cam sesı gelıyo  >:( arkalarda şuan bu sesler yok ama onlardada olur dıye endişelenıyorum...

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 05 Mayıs 2009, 09:14:32 »
off arkadaşlar off.bizim arabanında en sinir olduğum yönü bu. camları kapatırken gacır gucur ses ikincisi de az bozuk yolda sanki cam yerinden çıkmış gibi ses geliyor tabi açıkken. bunun çözülmesi gerekiyor ama nasıl? ben söktürdüm o makaralar falan değişti ama yine aynı. 

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 05 Mayıs 2009, 13:34:00 »
bu makaraların bı metal bıde plastık olanları varmıs metal taktırın daha saglam oluyo bozulmuyor die duymustum
yawuz abı makaraları kaça degıstırdın? bende bu yaz degıstırcem sınır bozucu şahın dogan gıbı takur tukur sesler gelıyo sınırım bozuluyo aldıgımzda çıt yoktu arabada...herkeste aynı sorun kapalıyken bısey yok ama açıkken ön 2 cam özellıkle sağ cam yerınden çıkıcakmış gıbı sallanıyo ve ses çıkarıyo

buna forumca bi çözüm bulamıyacazmı??? ??? ???

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 06 Mayıs 2009, 21:58:44 »
devran makaraları tanesini Ankara dan 15 TL ye aldım. 2 makara olunca 30 bi de işçilik 50 TL ye mal oldu.

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 07 Mayıs 2009, 13:05:04 »
ufacık makara 15  ??? nese yaptırıcaz artık yapcak bısey yok ama yıne tekrarlarsa nolcak???

bıde kapılar nasıl olsa açıklcak buyaz acılmışken koçtaştan ses izole malzemesı alıp kapıları izole etmeyı dusnuyorum... nasıl olur sızce ? zaten arac duz yolda gayet sessız bıde bu ızole işini yapınca dahada konforlu bı yolculuk yaparım herhalde

dedıgım urun ziftli kendinden yapıştırmalı ısıtınca kendı yapışıyor... böle bi uygulama yapan varmı?

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 08 Mayıs 2009, 12:05:17 »
ufacık makara 15  ??? nese yaptırıcaz artık yapcak bısey yok ama yıne tekrarlarsa nolcak???

bıde kapılar nasıl olsa açıklcak buyaz acılmışken koçtaştan ses izole malzemesı alıp kapıları izole etmeyı dusnuyorum... nasıl olur sızce ? zaten arac duz yolda gayet sessız bıde bu ızole işini yapınca dahada konforlu bı yolculuk yaparım herhalde

dedıgım urun ziftli kendinden yapıştırmalı ısıtınca kendı yapışıyor... böle bi uygulama yapan varmı?

Eger yaparsan memnun kalırsan resimli bir anlatım yaparsan bizimle paylaşırsan bizde yaptıralım :)

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 08 Mayıs 2009, 13:55:36 »
şuan pek musaıt degılım dersler felan ama bu yaz yapıcam tabıkı paylasırım  :sevgi:

Çevrimdışı krc43

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 20 Haziran 2009, 21:28:37 »
bendede çatır çutur ses gelito sağ camdan baktıracam bende ama usta yok bakalım kaç lira sıkışmış))

Çevrimdışı fenci33

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 21 Haziran 2009, 11:15:55 »
Arkadaşlar bende de sağ camı kapatırken gacur gucur sesler geliyor. Usta camda sıkışma var dedi ama ben halattan ya da makaralardan olduğunu zannediyorum. Şimdilik böyle biniyorum

Çevrimdışı enerji

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 22 Haziran 2009, 19:07:05 »
Benimki de böyleydi. Geçen hafta camı kapatırken pat diye düştü cam içeri. Cam açık kaldı akşam saatinde. Biz de camın mekanızmasını söküp altına tahta dayadık yoksa arabanın içine yağmur giriyodu. Ertesi gün de ustaya götürdüm camı tutan plastik parçalar 15-20 lira tanesi dedi. Toplamda 50 lira aldı ve halletti.

Çevrimdışı cybertronics

• Daha iyisi yine bir VAG'dır
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK4 1999 1.6 AKL & Audi A6 2008 4.2 Quattro
« Yanıtla #27 : 04 Temmuz 2009, 15:46:52 »
Vallahi arkadaşlar çok farklı bilgiler vermiş ben onlar kadar anlamıyorum ancak ben yan kapı kaplamasını çıkardım  cam mekanizması ve ona bağlı bütün vida vs. yi sıktım tek bir ses kalmadı :D
Daha iyisi yine bir VAG'dır