Gönderen Konu: HERKESE MERHABA...  (Okunma sayısı 33428 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: HERKESE MERHABA...
« Yanıtla #28 : 20 Nisan 2009, 22:38:31 »
gökhan neden ustunu acamıosun sen?yagmur falanmı var?
Yok abi ne yağmuru bodyle gezioz burda kızla hadi getide gezelim diyolar ama arabanın muaynenesini yaptıramadık daha mali kriz yüzünden :(Hmde çalıştırmaya korkuyorum ikizim gene kaçırmya kalkar diye onun yüzünen zaten polise yakalndık >:(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı e12

• ....!made in germany!....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 20 Nisan 2009, 23:00:49 »
hımmm anladım :tamamdirdikkat edın su polısler olum yaaw sende sakla anahtarı kacırmasın ikizin..

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 21 Nisan 2009, 17:53:41 »
hımmm anladım :tamamdirdikkat edın su polısler olum yaaw sende sakla anahtarı kacırmasın ikizin..
Ya abi saklasanda fayda etmiyo kokusunumu alıyo nabıyosa belki garip gelcek ama araba çalışırken geceleri anahtar ya cebimde yada yastığın içinde duruyordu yedek yaptırdı desek zaten o kadar parası yok  ;D

Çevrimdışı e12

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 21 Nisan 2009, 18:37:38 »
belkı yaptırmıstır yedeği gökhancım o kadar emın olma mk1 aşkı herşeyı yaptırır. >:D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 21 Nisan 2009, 18:52:12 »
belkı yaptırmıstır yedeği gökhancım o kadar emın olma mk1 aşkı herşeyı yaptırır. >:D
Abi onun aşkla işi yok o yeterki yürütmeyen üzerinebinlen bişey olsun eşek olsun gene biner arabayı seven benim bütün masraflarını karşılayan benim tamir ettiren benim ama kaçıran o yakalatan o zarar veren o hadi adam gibi araba kullansa neyse dicemde ölebi kullanıyoki ya insan boş arazd arabanın altını vururmu ya >:(

Çevrimdışı e12

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 21 Nisan 2009, 21:46:47 »
 ;D ;D ;D hak verıyorum şimdi sana sonuna kadar haklısın allah yardımcın olsun ne diyim bari sana dogum gununde falan ya direksiyon kilidi alalım yada teker kilidi falan..

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 22 Nisan 2009, 09:53:02 »
;D ;D ;D hak verıyorum şimdi sana sonuna kadar haklısın allah yardımcın olsun ne diyim bari sana dogum gununde falan ya direksiyon kilidi alalım yada teker kilidi falan..
Bak bu konuda haklısın işte zaten bi tane branda bulursam örtücem üstüne burda ne zaman yağmur yağıcağı belli olmadığı için sürekli içi göl gibi oluyor benimde içim gidiyor ama bende onu görmeden yapamıyorum :(

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #35 : 22 Nisan 2009, 10:47:37 »
İçine su aldırma bak benim başıma gelene hala ayıklamya çalışıyorum princin taşını, yerine iyi oturmayan kapı fitili yüzünden başıma bir dünya iş çıktı... Hemen halletmeye bak...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı e12

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 22 Nisan 2009, 16:58:04 »
nei halledeyım ersan anlamadım kardes..

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 22 Nisan 2009, 17:34:21 »
İçine su aldırma bak benim başıma gelene hala ayıklamya çalışıyorum princin taşını, yerine iyi oturmayan kapı fitili yüzünden başıma bir dünya iş çıktı... Hemen halletmeye bak...
Abi benimki kapı fitillerinden değil brandadan alıyor ama sadece paspasa ve koltuğun üzerine damlıyor nerdn olduğunu bulsam halletmeye çalışıcam ama bu arada benim kapı döşemelerin içinde izolasyon yok bi sorun yaratırmı ???

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 22 Nisan 2009, 17:34:46 »
nei halledeyım ersan anlamadım kardes..
Sana değil Erdinç abi bana söylüyor ;)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #39 : 22 Nisan 2009, 17:46:05 »
Zaten sorunda paspasa damlamasından su birikiyor orda ve aracın içine buhar yaptırıyor.... Yağmu yağarken gireceksin aracına bakacaksın nerden alıyor....

Erdinç kusura bakma senin topic te cevap verdim karışıklık olmuş...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 22 Nisan 2009, 17:52:41 »
Zaten sorunda paspasa damlamasından su birikiyor orda ve aracın içine buhar yaptırıyor.... Yağmu yağarken gireceksin aracına bakacaksın nerden alıyor....

Erdinç kusura bakma senin topic te cevap verdim karışıklık olmuş...
Ersan abi bizim burda havaların ne olucağı belli olmuyor ben koltukların üzerine mışamba koyuyorum ama havalar düzeldi diye söktüm hemen ardından bi yağmur tam eve geldim yağmur dindi sağ tarafa tepeden akıyor hoparlörün üzerine sol tarafada drek paspas ve koltuk >:(

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 22 Nisan 2009, 17:54:14 »
Bu arada sinyallerden keşke haberim olsaydı bir takımda ben aldırırdım sana burdan havaleyle gönderirdim bu arada Erdinç abi kusura bakma senin konuyuda dağıttık :melek: