Kolay gelsin diyelim
Arac sahibi olmak masraf gerektirir her zaman, sonucta mekanik aletler illaki arizasi olacaktir yada zevkinize gore para da harcatacaktir.
Temizlik olarak bana kalirsa guvendiginiz bir oto kuafor e goturup yaptirabilirsiniz.Benim burda yikamacim var gecen gun daha sirket islerimiz icin kullandigimiz doblo aracimizi verdim.50 liraya sagolsun ic dis komple temizledi.Koltuklardaki simsiyah lekelerden iz kalmadi.Tavandaki kapi iclerindeki tum lekeler cikti gitti.Sifir km gibi oldu masallah.Kendiniz ugrasmayin bence.Cunku bu adamlar bu isi makinasiyla yapiyorlar.Once temizlik maddesini koltuga yediriyorlar ve icine islemeden vakum makinesi gibi birseyle cektiriyorlar.Hem koltugunuz islanmiyor hem de tertemiz oluyor.Sadece koltuklar biraz nemli oluyor onlar da aksama kadar kuruyor.Ugrasmaniza degmez bence.
Bende araci aldim 350 ytl civari noter, 150 civari takipciye plaka masraflari, 950 lira kasko, 800 lira 4 adet yeni lastik masrafim oldu.Simdi bakim zamani geldi, sanirim 250 civari normal bakim ve ekstradan yaptiracagim ve degistirecegim uygulamar icin de bir 250 daha giderse 500 lira civari servis masrafim olacak.
Bu isler ne yazikki oyle...