KENDİN KAÇAĞIN NEREDEN OLDUĞUNU BUL ÖNCE RADYATÖRE HORTUMLARINA FALAN BAK TAMİRCİ ÇÖZER BUNU NE HAVASI BAŞKA Bİ YERE GÖTÜRÜN BASİT BİŞİY...
blok üzerinde su tapalarına bir bakın. sıcak motorda su akmadan buhar olur gider.bıraktığı iz var mı yok mu onu gözlemleyin.
aracı lifte kaldırıp bakın motorun arkasındaki su tahliye tapaları vardır yıllar itibariyle bu tapalardan kaçırma yapabilir bende aynı sorunu bu şekilde gözlemleyip çözmüştüm birde devirdaim pompası veya contasından kaçırabilir en kötüsüde araca hararet yaptırıp silindir kapağı contasını yaktıysan eğer eksoz'tan beyaz duman atıyorsa geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar. 3-4 ay önce küçük bi taşın üzerinden geçebileceğimi düşünmüştüm ama olmadı. taşa çarparak üzerinden geçtim o günden sonra motor suyu eksiliyor. 2 haftada tamamı bitiyor. 2 kere tamirciye goturdum hava yapmış felan dediler sorunu çözemediler. goturdugum tamirciler yapamadıgından volkswagenın orjinal servisine goturmeyı düşünüyorum da fiyat konusunda çekiniyorum. sizce ne yapmalıyım? (Ankaradayım)