al sana jant abim, cok sekil hemde poloda hemde yürürken görüntüsü, yanlız jantın ölcülerini bilmiyorum sana tavsiyem 15 üstüne pek cıkma, 16 takarım diyorsanda kullanacagın yolların cok düzgün yanagınında 40 felan olması lazım, elimden geldigince jant konusunda yardımcı olmaya calısırız, sen begendigin jantların resimlerini buraya atarsan birinin üstünde hepberaber yogunlasır kararlastırırız http://www.youtube.com/watch?v=3NOz4ONtcpI
aramıza hoşgeldin,bende izmirdeyim aynı zamanda manisada :)vwturk ten ve egetuningdende biliyorum arabanı,maşallah çok temiz duruyor nazar değmesin....gelin bakalım 16v ciler,özellikle yazın erhan ve uğuru buralar bekliyorum,deneme mahiyetinde :Tbir arkadaş denk geldi 16v ile burun farkıyla önde gittim,4-5 ışıkta kalkışta ama işin sonunu göremedik 140 da arka kapımda geliyordu
bu jant olur mu kırmızı renge güzel bir siyah jant da olabilir
Mert birkez daha hosgeldin kardeşim, kazasız belasız güle güle kullan kırmızıyı Polo cok özel bir araba, bendeki 75.lik ama o bile yetiyor, 101 hic kullanmadım, insallah kullanmak nasip olur birde onun tadına bakmıs oluruz sana bizim stickerlerden gönderelim, daha bi güsel buarada bulusma isini yavas yavas oturup konusalım havalar güzellesti, bi bolu mevzusu hazırlayalım
sorma ben arabayı aldım onu yapacam bunu yapacam derken 1 sene mi aldı yaptıklarımki ben çok fazla bişide yapmadım insanın ekonomik durumuda önemli böyle şeyler içinimkan olsa daha neler yapardım sorma