evet arkadaşlar yorumlarınızı okudum iş çıkışı yolum üzerinde olduğu için sahibini aradım beni aldı arabayı beraber inceledik hikayesinide dinledik gayet beyfendi bir arkadaş samimi olduğuna inanıyorum arabanın eski sahibi oto cam işi yapan bir usta imiş zamanında arabaya iyi emek vermiş araç 1,6 veya 1,8 motor üzerinde performans yönünde çeşitli oynamalar yapıldığını beyan etti araçta enjeksiyon sistemi yok karbüratör var bence daha iyi bu saatten sonra enjeksiyon sistemini adam etmek zor mesele.ekonomik olarak çok sıkışık değil temel sıkıntı adapazarında oto sanayi esnafının adam gibi olmaması bende bu konudan müzdaribim boya için para vermiş 1 yıl sonunda arabayı boyanmadan çıkartıp parasını geri almış
anlıyacağınız usanma var cezasıyla beraber 3000 ytl alınıp en kaba haliyle 2000 ytl de masraf edildiğinde
fena araba olmaz ben emre arkadaşımıza tavsiye edicem hadi hayırlısı araçta aşırı bir yıpranma yok birde görmeden aşırıya kaçan yorumlar yapmamak lazım bizim araçlarımız hatır gönül işi akıllı adam işi değil alıcan sabırla uğraşıcan hepinize kolay gelsin.