Gönderen Konu: Golf IV sustalı kumandalı anahtar  (Okunma sayısı 18091 defa)

Çevrimdışı dave123

• Profili Görüntüle
Golf IV sustalı kumandalı anahtar
« : 29 Nisan 2009, 14:48:06 »
merhaba arkadaşlar,

konu başlıklarında aradım ama tam soruma cevap bulamadım.
Benim 99 model golf var comfortline. arabayı aldığımda üzerinde tek bir anahtar geldi+ anahtarlığına takılı bir kumandası vardı.
Sanırım bana gelen anahtar yedek olan. 99 model comfortline larda sustalı kendinden kumandalı anahtar yok mu? Servisi aradığımda o modellerde kumanda yok falan dedi ama benim arabada kumanda var adam sonradan mı taktırmış.

Beni aydınlatırsanız çok sevineceğim ve ona göre ikinci anahtar olayına gireceğim.

Bu arada kumandasız ve sustalı olmayan anahtar fiyatına servis 160+işçilik=200 TL dedi...

kazasız belasız...

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf IV sustalı kumandalı anahtar
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2009, 14:57:32 »
Evet servisteki fiyat bu şekilde.Benim aracın kumandasındaki vw amblemi epey tahriş olmuş bende amblemi değiştireyim dedim ama sadece amblem değişmiyormuş komple kumanda değişiyormuş.Fiyat sizin aldığınızla aynı fiyat.
Aracın kumandasının orjinal olup olmadığını anlamanız mümkün.

Fotoğraftaki passatın ama golfunde böyle olması lazım.Belki ortadaki bagaj açma butonu olamaybilir.Anahtarınız bu şekilde ise orjinaldir.Ya da yetkili servisten bu şekilde orjinal olarak yaptırılmıştır.200 liraya size verecekleri kumanda bunun aynısı(muhtemelen golfte ortadaki bagaj açma butonu olmuyor)

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2009, 15:03:41 »
sustalı anahtar 2000 yılından itibaren comfortline golflerde standart olarak sunuldu.
98-99 comfortline golflerde sustalı anahtar yok bildiğim kadarıyla.

Çevrimdışı eXtacy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 29 Nisan 2009, 15:10:56 »
Bendede 20oo confortline golf var yedek anahtarıda bende ama 2'side sustalı weya kumandalı değil.. yedek olanın amblemi siyah kabratma kendi anahtarının ise mavi beyaz orjinal amblem.. kumanda ayrı alarm desi marka orda yapıyolarmıs galiba alarmla anahtarı birlestirip sultalı şekli ama gidipte kendim sormadım fiyatta 70-80 diye duymustum..
 Audi
vorsprung durch technik

Çevrimdışı dave123

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2009, 15:11:41 »
o zaman iki arkadaşımın dediğinden anlıyorum ki: bendeki anahtar resimdeki gibi değil, bildiğin anahtar şeklinde. yani ne kumandalı ne de sustalı.
99 model golf comfortta kumanda yok mu yani? yanlış mı anlıyorum? elektrikli ayna, abs 4 hava yastık herşey var, uzaktan kumanda yok!!! enteresan

Çevrimdışı dave123

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 29 Nisan 2009, 15:14:23 »
bendeki de işte extacy nin tarif ettiği yedek anahtardan.

Bu anahtarın servis fiyatı 160 TL aşırı pahalı değil mi arkadaşlar?

Çevrimdışı eXtacy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 29 Nisan 2009, 15:19:47 »
fırsatım olunca desi'ye sorucam sizinle paylasırım ama serviste yaptırıp o kadar para vermem bence değmez golf zaten gosterisli anahtar göze hitap etmesede olur...  :)
 Audi
vorsprung durch technik

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2009, 15:22:37 »
Chipli anahtar olduğu için ( immoblizer ) maalesef pahalı oluyo.Chipli olmazsa zaten o anahtarla arabayı çalıştıramazsınız...
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

Çevrimdışı dave123

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2009, 15:29:34 »
chipli dediğin servisin kodlama yapması değil mi? 160 TL anahtar fiyatına 40 TL işçilik koyuyorlar zaten.
160 TL nin hepsi anahtr parası... nedir ya anahtar dediğin 30-40 TL lik bişey olur taş çatlasa...

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 29 Nisan 2009, 16:36:36 »
Orjinal anahtarın içinde çip var onunda aynısını yapıyorlar.Tabi bunun için de servisten bi güvenlik kodu alıyorlar.Bu kod arabanın kullanma kılavuzunda yazıyormuş ama bende bu kitap olmdığı için bu kadar tuttu.Bu kod numarası sizde var ise 120 civarı bi fiyata yaptırırsınız tahminimce.
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2009, 19:15:37 »
ben servise gitmiştim lakin pek ilgilenen olmadı
bende bi arkadaşın tavsiyesi üzerine bir anahtarcıya gittim
sustalı anahtarı ile birlikte bir yedek anahtar yaptırdım mevcut sustalıda arızalıydı onunda kasasını değiştirdi
aracım 99 golf comfort, tabikide kodu bilmiyordum ama anahtarcıdaki araca bağlanan cihaz kodu buldu
üstelik o kodu deiştirdik yeni kod girdik hepsi 100TL tutmuştu
resimdekinin tarzında sustalı anahtar alarm ve merkezi kilit olayıda aynı tek anahtarda
sadece orjinal değil vw simgesi yok  :tamamdir

http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/ynt-golf-iv-sustali-anahtar-t6721.0.html;msg85100#msg85100

Çevrimdışı batunaz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 29 Nisan 2009, 20:38:20 »
arkadaşlar aynı anahtarı anahtarcılar da var şifreyide copyalıyorlar
sadece ww logosu yokbir kaç kalitesi var en pahalısı 125 milyon işçilik dahil
artı garantide veriyorlar

Çevrimdışı dave123

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 30 Nisan 2009, 09:29:22 »
peki güvenilir oluyor mu bu anahtarcılarda yaptırmak arkadaşlar?

ben ankarada yenişehir elektronik diye bir yer buldum, adamlarla konuştum, yaparız 15 dk da dedi, 70 TL dedi. Orda yaptırmayı düşünüyorum ben, ne dersiniz??

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 01 Mayıs 2009, 12:16:13 »
benim yaptırdığım yerde hersey gözümün önünde oldu
yeni koduda kendim girdim yapan kişi bilmiyor hani cihazında kalsa bile kod anahtarı yok
zaten aramızda bi muhabbet döndü arac zorlanmadan çalınırsa ilk gideceğim yer orası olcak  :)

bu arada yine orada öğrendimki bmw lerde anahtarı her takışta başka kod veriyomuş