şimdi sevgili dostlarım konuyu kendimce toparlamak istedim... malum gecenin bu saatinde tam olarak toparlanmasada bakıcaz... kısmetse ben , faruk kardeşimle gelicez onun haricinde bir arkadaşım daha var seat marka aracı var tam olarak vw olmasada
bizden sayılır... yer ilk kararlaştırıldıgında bir mekana girip de malzemeleri kendimizin alması bana biraz garip gelmişti açıkcası ancak konuşuldugunda ve sorun olmadıgını okuduğumda içim rahatladı bence etik olarak güzel bi davranış olmasa gerek ama sorun yok... şimdi otopark olayı 8 lira araç başı alınıcak dendi ancak yalnış hatrlamıyorsam 2 grup daha gelicek denmiş orda araçlarımızı ayrı ayrı parketmek sanırım kimse istemez ya yer olmazsa bu durumları konuşulurmu bilmiyorum ama yer sıkıntısı yani otopark sıkıntısı yaşarmıyız ? sonuçta en azndan 30 araç var...yani siz gelin biz ayarlarız denildiginde benim midem bulanır... garanti işleri severim
yemek olayında da orda buluşuldugunda adam başı belirli bir miktar toplanıp zaten alınıcak diye kararlaştırıldı...ancak bence karışıklık olabilir diye düşünüyorum herkez ne yiyecekse en azından kendine göre alsın mı diye düşünmüyorda değilim ne bilim kimi kanat ver kimi et kimi sucuk ? sonuçta en fazla 1 saat 2 saat sürer yol araçta bozulmaz ya
yani herkez her anlamda hazırlık gelmesinde bence fayda var...önceki buluşmada gruplaşma olmaz denmesine ramen bu olay yaşanmıştır
hepimiz bir arada olamayabilriz diye düişünmekteym ki umarm yanılırım çatal kaşık vs.vs.vs. bunlarda hazırlandı o bakımdan da sorun yok buluşma konvoy olayıda ayarlandı
devam da ediyor... elinde mangal olanda onu alıp gelicek anladıgım kadarıyla. eşi kız arkadaşı vs. olanlarda onları alıp gelebilicek...sonuçta biz bir aileyiz ayrı gayrı yaşanmaz her tarzdan sohbet edilirse hepbirlikte edilir haksızmıyım dostlar
sürci lisan ettiysek affola tam anlamıyla toparlamakta fayda oldugun düşündüm bir eksiğim oluysa lütfen ekleyin arkadaşlar