ya arkadaşlar, belki yeri filan değil ama, kendimi pek iyi hissetmemeye başladım. bu anasını sattımı krizi yüüznden ne evimde huzurum kaldı, ne ikili ilişkilerimde, ne de kendi iç dünyamda ... biliyorsunuz başımdan cok salakca bi otomobil sorunu gecti, bi sürü paramdan oldum, sinirsel rahatsızlıklar, aşırı agresiflikler yaşamaya baslamısken, bi de ustune bu iş problemleri ... hala borc odemeye ugrasıyorum, elimde kalan kuş kadar para, o da ha gitti ha gidecek ... evde de bi suru valide dırdırı, aldıgın paralar nereye gidiyor, hani biz nie goremiyoruz veryansınları ... bi yandan eve caktırmadan bu işleri dondurebilme cabalarım, bi yandan valide baskısı ... obur taraftan hatun ... valla kendime vakit ayıramadım bunlar yuzunden ... bi yandan elif trip atar o nie boyle deil, şöyle olsun, öyle olmazsa konusmuyorum ... oooooooooof! sıkıldım ya ! ya butun psikolojim alt ust oldu. kaldıramıyorum artık, kafayı ha bozdum ha bozucam, vallahi ne yapıcamı bilmiyorum ya. valla yarın obur gun kotu haberler duyarsanız hiç sasırmayın, yakındır...
allah kimseyi bu duruma dusurmesin....