sonuçta bir işletmenin marka değeri öncelikle isminden başlıyor. çok hassas bir durum o yüzden..
bir kere öncelikli hedef olarak gençler alınmalı. o yüzden ben ingilizce isim olmasında bir sakınca görmüyorum, ha türkçe olursa tabiiki daha iyi olur ama o kadar katı düşünmüyorum bu konuda. sonuçta sektörün bulundu konum itibari ile ingilizce son derece kullanılabilir gibi geliyor bana.
bir ismin sadece bugunun değil atıyorum bir 20 sene sonra da ilk anda orayı duyan kişi için yenilikçi ve profesyonel imajı yaratması lazım..
en sığ düşünce ile "VW Professionals" geldi benim aklıma. kendime düşündüm ve bende iyi bir izlenim yarattı.
tanıdığınız halkla ilişkiler uzmanı arkadaşınız ya da sitemizde varsa son derece yarcımcı olurlar size..
ayrıca.. hadi açında çay içmeye gelelim
kardeş çok teşekkürler biz kendimizi ve bizi bilenler biliyor ama dediğine göre biz prefosyeneliz diyeceğiz öylemi.....?
profesyonelce çalışırız deriz ama profesyoneliz diyemeyiz diye düşünüyorum ama kardeşimle görüşeceğim.
kardeşim gelemedi hala şehir dışından ki açılış vs yapalım ki sınrasında istanbullu vw severlerin uğrak noktası olsun çayımız çorbamız içilsin .....
kimse bazı şeyleri yanlış anlamasın bu sadece resmiyete binene kadar şu anda bir proje bu proje olmadan biz buradaydık ve bu proje olmaz sada biz buradayız...
projenin uygulamaya koyulması halinde herkes herzaman gelip çayımızı çorbamızı içebilir ...araçlarını yaptırıp yaptırmamaları hiç önemli değil kimseye ustalarınızı bırakın bize gelin vs demiyoruz diyemeyizde herkesin ustası muhakkak vardır...
bu işler faklıdır bakkaldan ekmek almak pazardan domates almaya benzemez güven işidir ...mesela çorludan adapazarından bir dünya servis geçerek güvendiği için burası benim servisim ,aracımın servisi dediği için gelenler vardı....
herkesin alışkanlıkları vardır
bunların bilincinde olduğumuz bilinsin istedim....