SLM Yellow-driver arkadaşım ilgine ve verdiğin bilgiye teşekkürler maun renk çok hoş duruyor birde gümüş var ancak ben adanadayım nerede yaptıacağımıda bilmiyorum ama en azından fiyatı hakkında bilgi sahibi oldum siyah yerlerde bazı soyulmalar var sinir bozucu bir çözüm üretmeli aklımada bu geldi ama acaba bu dayanıklı bir madde'mi birde nette satılıyor diyorsun biz alsak yapabilirmiyiz acaba ne dersin??? Rizelimisiniz yada oradamı çalışıyorsunuz benim aslımda çayelinden gelme ve birçok akrabam var orada ...
arkadaşım rizede görev yapıyorum. bende mersinliyim
soruna gelince bu parçayı oto aksesuarcılarda bulabilirsin, yoksa bile sipariş ederler. birkaç yere sor mutlaka bulursun. benim tahminim bu seti 50-60 TL civarı alıyorlar ve 80-100 arası montoj yapıyorlar. kendinde saç kurutma makinesiyle ısıtıp, montoj edilecek yerleri temizledikten sora ısıtarak kendinde yapabilirsin. hatta bizim siteden bir arkadaş 70 TL ye alıp kendi montaj atmişti ama ben aradaki fark fazla olmadığı için adamlara montaj ettirdim. sonuçta onlar sürekli yapıyor. ömrü içinse bişey diyemem ama en azından 4-5 sene gider herhalde. duruşuna göre bence 3 seneye bir yenilemek gerekse bile ben razıyım.
birde bulamassanız buradan akrabalarınıza getirtirsiniz dicem ama adana da ki çok daha rahat bulursunuz.bulamazsanız ben size satıldığı yeri söylerim. geçen gene siteden bir arkadaş sorunca tekrar fiyat almıştım. 80 TL