Gönderen Konu: Ehliyet :)  (Okunma sayısı 9354 defa)

Çevrimdışı ®oyal

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: T5'04
Ynt: Ehliyet :)
« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2009, 11:21:54 »
Alıntı
ayrıca kredi kartına taksit bile yapıyorlarmış 
  ;D ;D

Aferin sana Halil sitemizin örnek üyesi :t

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 15 Mayıs 2009, 11:42:01 »

Çevrimdışı ®oyal

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: T5'04
« Yanıtla #16 : 15 Mayıs 2009, 11:45:02 »
 ;D süpersin :tamamdir

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 15 Mayıs 2009, 11:46:02 »
6 yıldır ehliyetim var hiç cezam yok daha  :melek:
Ama  geçenlerde caddebostan sahilinde dalmış giderken kırmızı ışıkta geçtim farkında olmadan  :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 15 Mayıs 2009, 12:04:23 »
6 yıldır ehliyetim var hiç cezam yok daha  :melek:
Ama  geçenlerde caddebostan sahilinde dalmış giderken kırmızı ışıkta geçtim farkında olmadan  :D

Maşallah :tamamdir
Benimde 4 seneye yakın oluyor, yemediğim ceza çile dert kalmadı  :saskin:

Çevrimdışı passi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 15 Mayıs 2009, 13:12:26 »
bnmde 7 sene oluyor ama bissürü ceza yedim,
kemerden, radardan, sis farından, tehlikeli arac kullanmaktan, park yerinden, ve daha
aklıma gelmeyenler, hatta fahri müfettişten bile yedim :)

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 15 Mayıs 2009, 15:12:18 »
Şeytan kulağına kurşun...10 yıldır ehliyet sahibiyim ve bu sürede sadece tek cazam var o da 4 yıl önce şirket arbasıyla yaptığım küçük bir kazadan dolayıdır.Çok dikkatliyimdir trafikte sölemesi ayıp... :saygılar
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

Çevrimdışı KOÇ:)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 06 Ocak 2011, 04:23:02 »
Konuyu canlandırıyorum. Ehliyetimi alalı 2 sene oluyor daha 1 polise göstermek nasip olmadı :)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 06 Ocak 2011, 21:49:09 »
Konuyu canlandırıyorum. Ehliyetimi alalı 2 sene oluyor daha 1 polise göstermek nasip olmadı :)
Ben bu akşam Ataevler kavşağında gösterecektim az kaldı ama yeşilyandı  :saygılar
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı oguz oktay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 06 Ocak 2011, 22:41:52 »
ben 60 hız sınırı olan yerde 160 la radara girdim polis bana katilmisin dedi yok işciyim dedim ekmegim için basıyorum dedim bana dedidik al sana 327 tl bugun buna calıs dedi biraz daha hızlı olki ii para kazan yoksa cıkaramıcaksın bu parayı dedi eyw dedim ödedim :)

Çevrimdışı xq288

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 07 Ocak 2011, 01:49:53 »
ben ehliyeti alalı 1- 1.5 yıl oldu.. 3-4 kez cebimden çıktı ...
bi gün motorlar gidiyorum... çevirme var ileride elimi cebime attım cüzdan yok  :D   
cebimde olsa çevirme olmaz...  u dönüşü eve  hheehe sonra polis diyor az önce geri dönen senmiydin....

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 16' Crafter
« Yanıtla #25 : 09 Ocak 2011, 02:24:21 »
Bende alalı 1.5 sene oldu 1 kere çevirdiler gece 3 te bi kerede rardara girmeden ben kendim çevirmeye girdim:D

Bizim de geçen oraya radar koymuşlardı arabasız kaldığım için eniştemin arabasını almıştım 90 la gidiyordum. Radarı fark etim ama iş işten geçmişti normalde 50 hız sınırı neyse çevirme olan yerde baktım bana dur demiyorlar ben yinede eniştenin araba arkadan ceza gelmesin adama diyerekten durdum. Polis amcaya bakabilir misiniz acaba dedim noldu dedi dedim radara girdim mi dedim girseydin çevirirdik dedi.Bende salak gibi niye sorduysam hız sınırı kaç dedim 50 ded hee ben 90 la gidiyordum dedim adam sinilendi yürü git dedi:D

Çevrimdışı xq288

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 09 Ocak 2011, 12:26:55 »
Bende alalı 1.5 sene oldu 1 kere çevirdiler gece 3 te bi kerede rardara girmeden ben kendim çevirmeye girdim:D

Bizim de geçen oraya radar koymuşlardı arabasız kaldığım için eniştemin arabasını almıştım 90 la gidiyordum. Radarı fark etim ama iş işten geçmişti normalde 50 hız sınırı neyse çevirme olan yerde baktım bana dur demiyorlar ben yinede eniştenin araba arkadan ceza gelmesin adama diyerekten durdum. Polis amcaya bakabilir misiniz acaba dedim noldu dedi dedim radara girdim mi dedim girseydin çevirirdik dedi.Bende salak gibi niye sorduysam hız sınırı kaç dedim 50 ded hee ben 90 la gidiyordum dedim adam sinilendi yürü git dedi:D

yangına körükle gitmek bu olsa gerek :D
iyi kurtulmuşsun yoksa ... çıkarırdı makbuzu  :)