5-Özellikle Lpgli araçta Hararet müşiri senede bazen iki senede bir değişip adaptasyon yapılmalı 35-40tl
-Su Konu Aklımı iice Karıstırdı Arkadaslar Tak Etti canima Arabaya Binmek Bile içimden gelmiyor.Bilgi sahibi yada bu sorunu önceden Yaşayan Biri Varsa Lütfen Yardım
-Arabamin Lpg si 2006 yilinda taktirilmis bende 1 bakimini yaptirayim filtrelerini degistirteyim diye 1 lpg servisine goturdum ve komple tüp ve kabloların filtrenin bakımını yaptırdım.
-Arabam Tüpe 70 Derecede Geciyormus , Lpg Deki Usta bu cok fazla Diyerek o Ayari 40 Dereceye Cekti Artik Arabam 40 Dereceye Ulastıgında Tüpe Geciyor.
-Sorunum o günden Sora Basladı ztn arabam Her polo Gibi 90 Derecede Sabit Seyir Haline Dwm ediyorum.Ama Trafik biraz sıkıssın tak 95 - 100 firliyo hararet ibrem 10 sn gecmiyo ki tekrar 90 iniyor . Bu konuyla ilgili daha Öncede 1 Baslık acmıstım ama Polodaki Genel Sorunlar Konusu Altında :
5-Özellikle Lpgli araçta Hararet müşiri senede bazen iki senede bir değişip adaptasyon yapılmalı 35-40tl
Şu Başlıgı Görünce Müşürü taktırdıktan Sonra Adaptasyon Yapılmali derken Bu ne demek ? Bu adaptasyonu Lpg ci mi Yoksa Servisteki Usta mı Yapıyor Bilgi Verirseniz Sevinirim Arabami Çok Seviyorum Zarar Görmesinide Hiç İstemiyorum Çok Kafama takılıyo Bu Sorun