Selam Mustafa kardeş.
Ben de seninkine benzer bir sorun yaşamıştım yaklaşık bir sene önce. Eğer problemin benimki ile aynı ise (ki aynı olarak tahmin ediyorum) sorun sol ön kapı kilidinde.
Arabayı SAĞ taraftan anahtarla açıp kapatmayı dene, eğer sadece sol ön taraf çalışmıyorsa kesin kapı kilidinde. Ben kapı kilidin söküp bakmıştım içinde anahtarın girdiği zamak malzemeden bir parça var düz tornavida ağzına benziyor. Anahtarın ucu da düz vida gibi bir yere denk geliyor. Anahtarın ucunun oturduğu yerde çembere benzeye bir çerçeve malzemesi zamak olduğu için zorlamaya karşı kırılgan, parçanın ucu ise polyamid bir diske oturuyor, dış çerçevesinde de tırnaklar var. Kilidi açık-kapalı diye pozisyonlandırıyor. Eğer o çember kırılmış ise parçaları tırnakların kapalı olarak pozisyonladırana engel oluyor olabilir. Ben o parçayı kendim değiştirmiştim. Pozisyonlandırma hatası da yapmıştım bu arada
araba 2-3 gün yattı garajada ama deneye yanıla sök-tak öğrendik işi tabi kurtulduk sonra masraftan. Çorlu'da sanayide
çı çok.
Problemin orada olduğunu anlayıncaya kadar bagajdaki kompresörü söküp dağıtmıştım.
Yanlız,,,,,,,, sol ön kapı kilidi sökmek takmak biraz zahmetli ve dikkat istiyor ustaya da yaptırabilirsin ama elin yatkınsa kendin yap derim.
Sorunsuz günler dileğiyle
Hakan