Evet ben başka pencereden bakıyorum.Sizde benim penceremden bakabilirsiniz.Bayan sürücülerle , erkek sürücüler arasında donanım onarımı olarak fark oluyor.Ben yolda kalsam gecenin bir vakti servis çağırabilirim ama tamirci çağırabilir miyim? Yada lastik değiştirebilir miyim. Siz tamrcinin yarım yaptığı şeyleri tamamlayabilirsiniz ama bayanların öyle bir kabiliyeti pek yok.(genel konuşuyorum)
Üstelik bana servis her zaman güvenli gelmiştir.Belkide ben ön yargılıyım .Ama arabama bir şey olsa ilk koşacağım yer servistir.Bana o güveni verdiler.
Metin Bey Metin bey !, Bazı Tamirciler sanki bizleri kazıklamıyor mu? Başka bir bayan arkadaşımın arabası bozulmuştu. Tanıdık(!) tamirciye götürdü.Her zaman oraya götürdüğü için , arızayı piyasa fiyatının 2 katına yapmayı teklif etmiş.Yaptırmayınca fiyatı düşürmüştü. Tabii ayağı oraya alıştı diye..Ya tutarsa!!Arabalarımız her dakika sorun çıkarmıyor.Dolayısıyla fedakarlık yapıp servise götürelim derim. Tamirciye her götürdüğümüzde bölük pörçük para ödeyip servise ödeyeceğimiz parayı ödeyeceğimize 1 kere götürelim tam olsun.Donanımsal olarak bayanların tam desteğe ve güveneceği bir yere ihtiyaç var.Böyle işte