ben olsam getz alırdım. konforu ve vw kalitesi elbette tartılışılmaz. Ama;
diyelim arkadaşın 18.000 TL si var
o paraya alacağı golf 98-99 model olur. İyi ve sağlam bir golfu olan aracını kesinlikle satmaz. Piyasadaki satılan golflere bakın artık 200.000 m yi devirmiş, koltuğu, direksiyonu yırtılmış, deyim yerindeyse cılkını çıkarmışlar. gene iş görmez mi? elbet görür ama en az 2000 TL masraf ister. Bu forumdaki golf sahipleri hemen hoplamasın! ben piyasa malı golfleri kastediyorum. sizin aracınız kötü olsa satardınız
o paraya alacağı polo 2003-2004 9n , kmsi 100.000 devirmiş, 1.4 benzinli polo olacaktır. benzini çok yakacaktır LPG taktırmak isteyecek belki uyum sağlamayacaktır. 2000 TL kafadan bakım yapacaktır
o paraya alacağı getz 2009-2010 model 50.000 i aşmamış, 1.5 CDTI dizel olacaktır. işte ben olsam bunu alırdım.
40.000 TL param var, sıfır ne alayım dese seve seve vw derim. ama vw kesinlikle 2. el alınmaz arkadaş.
SEBEBİ:
- Aracından memnun kimse aracını satmaz
- Piyasada satılan araçlar da haşat araçlardır.
arkadaşın beni dinlesin getz alsın. masraf yapmadan seve seve 3-4 sene binsin. sonra artık altına sıfır passat mı çeker, golf mu çeker ona o karar versin. ama kesinlikle 2005 altı vw almasın.