İlgine tşk.Polo veya volkswagen arabaya ilk biniyorum.Arabanın sabahları bile tek kontakta çalışması güzel,yokuşlarda asılması mükemmel,yakıt lpg olarak 147 krş çok iyi,yağ eksiltme yok; bunlar çok iyi şeyler yalnız çalışmasında hafif uğultu var gibi geliyor şanzımandan sanıyorum.Şanzıman yağını değiştirsem içinede bor power koysammı diye düşünüyorum.Yoksa aranın acemisiyimde bu arabalar böylemi çalışıyor nedersiniz?
Hocam aracınız hayırlısı olsun, bende ekim ayının sonunda 96 model 1.6 lpg li polo aldım. Aldığımdan beri çok memnunum, bahsettiğin gibi su eksiltmemesi, yokuşlarda çok güzel çekişinin olması çok çok güzel. Keçi gibi tırmanıyo kerata
Açıkçası forumda da yeniyim, ne zaman ne bakımı yapılması gerekir onları da bilmiyorum, benim ilk aracım. Önceleri grande puntolara çok heves ediyordum ama maddi olarak erişemeyeceğim rakamlardaydı. Şimdi polo aldığım içinde çok memnunum.
Forumda bende araştırma yapıyorum, yapılması gereken bakımlar hakkında paslaşırsak sevinirim. Aynı şehirdeymişiz birde.. benim alie dostu bi tamircim de var, lazım olursa aklında olsun.
Bu arada lpg yi nerden alıyorsun ? uygun bi yer biliyor musun?
Bu arada eklemeyi unuttum benim aracımda 1.6 ama 60 tl ye doldurduğum lpg ile yaklaşık 280 km yol yapıyorum şehir içinde, senin aracın nasıl 147 krş yakıyo benim hesaplarıma göre 215 krş yakıyo şehir içinde!!