Nizam
Ben son zamanlarda çok kullanıyordum arabayı, en son ay tamamı şehir içi olmak üzere 550 lira benzin harcamışım. Sportline ın 4 ve 5. vitesleri devir almayınca biraz bayık kalıyor, 3,000 den sonra canlanıyor zaten motor. E biraz gaza dokununca da tüketim artıyor haliyle. Arabanın 100 km yakıtı bu halde 8 litre civarı çok değil aslında ama benzin pahalı işte. Uzun yolda hiç korkma 17-18 kuruş yakar benzinde. 2 depoya(160 liraya fullenmişti her iki seferde de) 1500 km yapmıştım ben 3 kişi ve araç full yüklü halde. Devrini alınca kolay kaybetmiyor. Mimarsinan rampası varya aymerkeze gelmeden, oraya 5 vites 120 ile girip 140 civarı çıkıyordum. 2 ve 3. viteslerin alt devirleri müthiş canlı sürekli gaza basmanı istiyor
Yol tutuşu ise stock bir araca göre oldukça iyi. Benim aracımda çok iyi bir lastik olmamasına rağmen virajlara girdiğimde en ufak bi kontrol kaybı, kıç veya kafa savurma hiç yaşamadım. Hatta birgün e5 te önüme atlayan otobüse çarpmamak için fren yaptığımda araç kaydı, bariyerlere doğru giderken topladım hızım 80 flmdı ve sağanak yağmur vardı. Şu an bora kullanıyorum ve 2 sefer kıç ve burun savurma olayı yaşadım
Özetle; memnun kalırsın, 97 model yılına ve kendi sınıfına göre kıyaslanırsa çok güzel araba..