Gönderen Konu: 6000 K Monza Xenon Hakkında Yorum Lütfen  (Okunma sayısı 10663 defa)

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
6000 K Monza Xenon Hakkında Yorum Lütfen
« : 31 Ekim 2011, 10:47:52 »
Arkadaşlar ,

Monza marka 6000 K xenon kullanan.Şikayeti olan.? Aydınlatma konusunda problem yaşayan var mı ?Yağmurlu havalarda sonuç nasıl?
Bizim arabalarda sorun çıkartıyor mu ? Aküdeki güç sarfıyatında olumsuz ekti yaratır mı?  Enerji tüketimi balans ile denğeleneceği kesin ama ek bilgi varsa paylaşmanızı rica ederim.

Fiyat : 190,00 TL Sizce rakam uygun mu?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
Ynt: 6000 K Monza Xenon Hakkında Yorum Lütfen
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2011, 13:44:38 »
Arkadaşlar,

Yok mu kullanan akşam yaptırmaya gidecem.Biri fikir versin.İyi mi   kötü mü ?

En kötü yorum bile yorumsuzluktan daha iyidir. :) Böyle yazıncada aman fazla abartmayalım. :)

Yorumlarınızı bekliyorum.

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2011, 14:21:29 »
Bence Philips al derim. Koray Kardeşimiz bana onu tavsiye etti. Bu nasıldır ne şekildedir. İnan bir bilgim yok.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

Çevrimdışı gurkanpeker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2011, 14:28:55 »
bendekiler 8000k lık olması lazım gayet memnunum tek sorun karsıdan gelen araclar rahatsız oluyo sanırsam  :melek:

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2011, 16:11:15 »
Bence Philips al derim. Koray Kardeşimiz bana onu tavsiye etti. Bu nasıldır ne şekildedir. İnan bir bilgim yok.

Araba yeni muayneden çıktı.Serviste herşeyi  orjinaline çevirmiş.Beyaz ampüller vardı.

Philips zaten basıcam.Philips konusunda hem fikirim. :tamamdir Philipsleri yurt dışından almak isitiyorum.Yaz tatili için (6 ay sonra) kendim yurt dışına çıkacam allah izin verirse o zaman almayı düşünüyorum.Sis mis komple kit halinde yaptıracam.Bu geçici 6 aylık idare etsin diye.Orjinal farlarla önümü göremiyorum.Dün bi arkadaş bindi araca akşam ya farlar yanıyormu diye sordu.Delirdim. >:(

O sebepten geçici çözüm yani.Akşam fotoları koyarım.

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 31 Ekim 2011, 16:15:23 »
Konuyu dikkate alan Serkan ve Gürkan kardeşlerime her türlü bilgilendirme için ayrıca teşşekkür ederim.Çok sağolun.

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 01 Kasım 2011, 22:14:28 »
Geçen sene arkadaşımın symbol e aldık.gün içerisinde de farlar açık geziyor bugüne kadar problem olmadı ürün güzel.
Ben merceksiz xenona karşıyım gece şehirdısında karşıdan gelen  ve arkadamda kırmızı ışıkta xenonlu duranlara küfür etmekten ben usanıyorum  :bekleriz: o yüzden ben beyaz ampül taktım ve gören xenon mu diyor  ???

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 01 Kasım 2011, 22:39:14 »
Geçen sene arkadaşımın symbol e aldık.gün içerisinde de farlar açık geziyor bugüne kadar problem olmadı ürün güzel.
Ben merceksiz xenona karşıyım gece şehirdısında karşıdan gelen  ve arkadamda kırmızı ışıkta xenonlu duranlara küfür etmekten ben usanıyorum  :bekleriz: o yüzden ben beyaz ampül taktım ve gören xenon mu diyor  ???

beyaz ampülün markası nedir? nekadar zamandır kullanıyosun? bide resim ekleyebilirmisin...

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 02 Kasım 2011, 09:10:12 »
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bende arkadan gelip insanın gözüne gözüne farlarını sokanlardan nefret ediyorum.
Yanlız bu 6000 K xenon.8000k 10000k veya 12000 k değil.Bazıları gerçekten bu işlemi suistimal ediyor.Bahsettiğim kelvin değerleri ile her kesi rahatsız ediyorlar.Yaptıranlarda güzel montaj far ayarı ile durumu düzeltiyorlar.O aralarda gördüğümüz kişiler farı ayarı ve seviyesi ayarsız  olanlar.

Ben xeonon yaptırdım.Ayrıca far ayarınada girdim.Zaten aracın kendi özelliği far seviye ayarıda var.Onuda makul bi seviyeye aldım.
Doğru test sürüşüne.Bi kişi bile el kol veya onu geçtikten sonra sellekttör yapmadı.Sonra arkadaş ile buluştuk.Yolda giderken aracı ile önüme geçti gsm üzerinden iletişim ile farlardan rahatsız oluyormusun dedim.Hayır gerçekten çok iyi ayarlaşmışsın cümlesinden sonra daha da rahatım.Zaten far dedin.Önünü aydınlatacak.Havayı değil. Fotoları bi ara paylaşırım inşallah.

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 02 Kasım 2011, 23:27:42 »
eski aracımda 8000k lık xenon kullandım ve dediğin gibi far ayarı yapıp arkadaş önde ben arkada gittik ve hiç rahatsız olmadı ama her ay balans bozuldu ve soğudum xenon dan  şimdi almaya korkuyorum açıkcası  :o  biraz cesaretlendiren biri oılsa alacam :D

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 03 Kasım 2011, 00:00:00 »
Benim ampülün markası mtech. 4350 K değerinde.Bu değerde tam beyaz değeridir.Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum aydınlatma olarakta beyazlık olarakta çok memnunum  :)

Çevrimdışı aaydin21

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 03 Kasım 2011, 15:18:26 »
normal ampulle uzunları bile yaksanız gözümü almaz. fakat şu zenonlar tam bir felaket ister ayarlı ister ayarsın ikisi de aynı. her gördüğümün yanından uzunlarımı yakarak geçiyorum. (buradan da protesto ediyorum) artistikten başka neme yaramıyor

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 03 Kasım 2011, 16:11:25 »
Herkesin görüş ve yorumuna sonuna kadar saygı duyuyorum.

Lakin bi gerçek var.Çok şükür önümü görüyorum.Dünya varmış.   8)

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 03 Kasım 2011, 20:45:48 »
Benim ampülün markası mtech. 4350 K değerinde.Bu değerde tam beyaz değeridir.Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum aydınlatma olarakta beyazlık olarakta çok memnunum  :)

ya bi delilik yapıp xenon alacağım yada mtech ampül alacam bakalım hayırlısı  :D