Olm bari benim gibi iddiası olmayan bir topik açaydın.. Ramazan ramazan bozduracan orucu
O orucu nasıl bozacağına bakar ..Iddia sini yiyim öyle yazdım bu kadar yaptım sıkıntısıi olan mı var...
saglık olsun stak ıst: lpg bıtık mars almıyo 65,49 tl -- 30,89 lt --- 337 km ıst trafıgı + ızmıttekı 2 saatlık dur-kalk ıle : 19 kurus/km--9,1 lt / 100 kmdaha sınra 52 tl ye --352 km yol yaptık 14 kurus / km ort hız 110 -- 140 ı hıc gecmedım...kar lastıklerım sagolsun hasat etmıs benı sehır ıcı denemedım daha bakalım gıdelım gelelım...
Ufak atta civcivler yesin.. 1,8 olcak VENTO olcak 14 kuruş.. olm biraz hayata dönün laa
maşaallah hocam maşallahInsalah hocam inşallah..1.8 T (ama çok sakin )
Hadi bir düşman çatlatalım mı ? Münafıkları çatlatalım Samet Senin arabanın şu anki yakıt değerleri ile piyasa değerini açıklıyourm 25.000 TL
roll 'e varım diyorum deneyelim
alırım anahtarını mayk.... bunlara gerenk yok
Hangi anahtarı bijon anahtarını mı_?
her zaman hazırım. debriyajım kaçırıyor bu halde bile sana sanş vermiyorum. anca 1 viteste azbi kafa çıkarırsın ben sarmayı bırakınca uçar giderim zaten 1,6 AFT tüpteyken geçerim senı bi sahur deneyelim boş bi yol bulup sanayi sokağı olabilir :d
En son 19 TDI golf kafalanmışdı bana da,, Neyse sonunu ben yazmayayım... AFT diyorum 105 beygir diyorum değişken zamanlı manifolt diyorum.