arkadaşlar merhabalar
kayseride ikamet edıyorum ama ıllet ettım kayserisindende ustalarındanda bana 2500 lira para harcattılar sorun devam edıyor derdımı şoyle anlatayım.
Aracım sabahları geç çalışıyor hatta bazen aku bıtene kadar mars yapmak zorunda kalıyorum. işte asıl sorunda burda başlıyor. aracım yolda gıderken
vites attıgım anda motor kasılıp stop edıyor ışıkta ayagım debrıyajda beklerken gaza bastıgım anda kasılıp stop edıyor araca guvenemıyorum su durumda hiç bir işime yaramıyor. kayseride arızayı cozemedıler. ziyaret ettiğim servisler
KAYSERİ ZENNECİOĞLU Volkswagen YETKILI SERVİS
KAYSERİ ÖZSA Volkswagen YETKİLİ SERVİS
KAYSERİ AKIŞ OTOMOTİV
KAYSERİ AUTOKİNG
KAYSERİ ŞENGÜLKARDEŞLER
KAYSERİ YASAN ÖZEL Volkswagen SERVİSİ
KAYSERİ ORHAN OTOMOTİV ÖZEL Volkswagen VE AUDİ SERVİSİ
KAYSERİ ÖZAYDIN Volkswagen ÖZEL SERVİS
Arkadaşlar 8 noktadaya aracı gosterdım her servise odedıgım para minimum 100 lira
yapılan işlemler ;
1.bogaz kelebeği temizligi
2.debrıyaj halatı
3. yine bogaz kelebeği temizligi ve adaptasyon
4. distribitor değişimi
5. yakıt pompası
6. hararet müşürü
7. aracın elektrık tesisatı kontrolu
8. araç beyin kontrolu
tum bunlara bugun hesapladım 2500 lıra para odemişim
ama aracımdakı sorun devam edıyor sızce sorun nerden kaynaklanıyor olabılır burdakı ustalara usta demıyorum artık adamsın demekten bıle suphe edıyorum aracı her goturdugum servis buyuk ustaymıs gıbı basına gecıyor 5. km de aynı arıza ve aynı yalan abi biz hallettik adaptasyon tutana kadar yapar bunu
distribitor değiştiğinde alısana kadar yapar dedı aynı yalanlar koskoca kayseri sanayısınde aynı yalanlar donuyor usandım bıktım aglayacam artık sorunu bulsam paranın onemı yok hırs yaptım goren duyan yasayan arkadaslar warsa bana yardımcı olabılırlermı az once aklıma geldı baskı balatadan yapabılırmı dıyecegım ??
cunkı arac ısıkta dururken ayagım debrıyajdaysa patlatma yapıyor yanı yakıt birikiyor eksozdan fırlatıyor eğer debrıyaja basmadan beklerde ısık yanar yanmaz vıtes atarsam sıkıntı yok arkadaslar sımdıden tesekkur ederım
Bu ana kadar yasadıgım tum sorunları aksa
Volkswagen servisi çözdü
bujiler ford taunus bujisi çıktı
ÇÖZÜLDÜÜÜÜÜÜ