Abi.Trabzonla ve Trabzonluyla fazla dalga geçiyosun sen.Ve bunlar banada direkt olarak geliyor.
Ne alakası var guzel kardeşim, 4 senedir Trabzonda yaşıyorum, Tamamen sahilden yoksun edilmiş bir karadeniz bölgesi, bırakta bi trabzonlu kadar trabzonu bilelim, evet yeşil açısından zengin cok guzel biryer, ama şunuda kabul edelim ki deniz ve sahil kulturu sadece balıkçılıktan ibaret, bunun dısında trabzonun yerlisi orta yas çekirdek ailenin gezip eğlenebileceği hiçbir yer yok, Trabzonda eşini, çoluğunu çocunu alıp cıkıp dolasabileceğin bir yer yok, tek aktif alanı 3 sokaktan oluşan bir meydan, düne kadar tek alışverişi merkezi mirapark vardı(Akçabaat yolunda merkee uzak araçsız ulaşımı zor olan) ve bu yerin metrekare boyutu ise 10 dakikada yuruyerek bitirebilinecek biryer, bugun(21 Haziran 2008) açılışı olan Trabzon Forum yıllar sonra Trabzon için yapılan en mantıklı yatırım olmuştur, İnsanların aileleri ile gidebilicekleri tek yer yaylalar olmamalı, yaylaya cıkmakta gelir isteyen bir iş, kendi aracın olması gerekir ki, geçim sıkıntısında olan bir aile için buda mumkun değil, ben Trabzonu aşalamıyorum, ama adına gelince buyuksehir olarak gecen bir sehrin, diğer karadeniz liman şehirlerinden daha kotu durumda olması, Trabzonun ayıbı değil yöneticilerin ayıbıdır, Belediyenin sosyal hayata daha önem vermesi gerekir, Yaşam sadece Kulturel ve tarihi dogal guzelliklerden oluşmuyor, evet bu yapılar 1 haftalık gelen turistlerin ilgisini cekebilir ama Trabzonda yasayan yerli ailelerin buyuk sıkıntıları var, Bugun sadece futbol konusu dısında önemli bir konu ile dile gelen bir şehir değil... Kendini geliştirmesi İsmine yakışır bir Trabzon olması benim için değil, orda oturan, oranın yerlisi olan aileler ve senin gibi gençler için ileride çok daha iyi olucaktır, Trabzon kötu değil ama buyuk eksikleri olan önemli bir karadeniz limanı umarım ne demek istediğimi anlamıssındır, Çunku trabzonu 24 saat gezen biriyim, 4 senede hakkında yorum yapabilecek tecrubeyede sahip olduguna inanıyorum...