Evet araçlarımız sorunlu bilinçsizce ustaların eline gecerse sorunludur..Mk1 gti tabanında çok sağlam sistem yatar..Bu sistem kolay kolay bozulmaz bakımları düzgün arayla yaparsan..K-jet sisteminin belli başlı püf noktaları var..Bu noktaları bilirsen ve bilinçli şekilde yaptırırsan sorunsuz makinalar..Mk1 gti,Audi ve Vw yapmış olduğu ilk ortak üründür..Motor tamamıyla audiye ait..Dediğim gibi Audinin ve Vw ilk ürünü olan mk1 gti her konuda sağlam..Almanların audiye dedikleri klasik deyişleri vardır'Kasa ölür,ama motor ölmez'...Şu an bile Günümüzde kendi klasmanındaki 1.6 araçlara kafa tutabilecek güce sahip.Ben şahsen bunu yapıyorum 82 model mk1iemle yenil model makinalara geçerek ayrı bir zevke ulaşıyorum..Hatta 2.0 araçlara 3.vitesin bitimi kadar kafa tutabilirsin..Yol tutuşa gelince günümüzdeki araçlarka kıyaslanabilir..Özelliği devrilmez,sadece tatlı bir spin atar..Küçük olduğunu bakma virajlarda yılan gibidir..Tabi ben koni süspansiyonlarla daha iyi bir yol tutuşu kazandım..Eğer düşünürsen mk1 Gti almaya,burda teknik bilgiden yoksun kalmassın...