Evet erci... O araçla ilgilenmek lazım herkez bi laflar etmişti zamanında ama aracın safkan 1800cc GTI olduğunu öğrendik sonradan... DX DX diye yırtınanlar ilgilenmeli o araçla... GTI isteyen arkadaşlar gidip bakmalı bence..
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Abi hangi arabaymış bu DX ne renk hani Bursa'da vardı kırmızı üzerinde ATS Cup vardı kazalı ondanmı bahsediyorsun
Yok yeşil Mk1 GTI Leyletir kendileri biraz..
Madem yaş okadar fazla büyümüzsün demektir SERHAT ABİ tekrar hoşgeldin
Mk1 kasa standarttır zaten 2 kapı 4 kapı herhangi bir ölçü farkı yok sadece kapı adeti... Performans ve üzerinde oynama için kasanın 81 model ve üzeri GTI olmasına özen göstereceksin ozaman... İnternette birçok GTI olarak satılan araç var ama bitane 1800cc DX olan var ilk önce ona bakmanı tavsiye ederim... Tahminimce bikaç sorunu olabilir ama aracı canlı görmek lazım.. Resimlerinde Aracın kasa hatları düzgün gözüküyor ama dediğim gibi canlısı makbul resimler hoş olsada..
Selçuk aracın ilanı varsa link atabilirmisin, baktım sahibindende ama çözemedim aracı...
Adım selçuk değil Erşan karışıklı olmasın.. ilanı bu Volkswagen > Golf > 1.8 GTi > VW GoLF GTI MK1 1, 8 120 Hp JJ motor.. #8199011 - sahibinden.com JJ motor bildiğimiz 1800cc DX motordur bunu sonradan öğrendik aracın VW deki adı Golf GTI Trophy..
Volkswagen > Golf > 1.8 GTi > VW GoLF GTI MK1 1, 8 120 Hp JJ motor.. #8199011 - sahibinden.com JJ motor bildiğimiz 1800cc DX motordur bunu sonradan öğrendik aracın VW deki adı Golf GTI Trophy..