Gönderen Konu: kırılan far camı değiştirme (resim eklendi)  (Okunma sayısı 20007 defa)

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
kırılan far camı değiştirme (resim eklendi)
« : 24 Ağustos 2010, 23:29:19 »
Merhabalar,

geçen gün yaptığım bir kazada sol ön far camı kırılmıştı ama içindeki herşey sağlamdı. Ustalar, parçacılar komple farın değişeceğini söyledi. Ben de gittigidiyordan ayfar marka bir cam buldum. Cam geldi gayette güzel ve fara da uydu. 13 TL+ 5 TL kargo ya bu işi hallettim. Sizin de başınıza gelirse böyle bir seçeneğin de olduğunu bilmenizi istedim. Ustalar ya bilmiyorlar ya da işlerine gelmiyor.

« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2010, 17:55:17 Gönderen: hakkut »

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
Ynt: kırılan far camı değiştirme
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2010, 00:14:32 »
hakan kardeş ustalıkmı kaldı allasen şimdiki ustalar montaj ustası ver sıfırını taksın nerde tamir edeyim onarayım yenisi olmadan yapamazlar.

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2010, 00:16:29 »
Önceki yani mevcut farın markası neydi acaba ? Hella ya gayet güzel uyuyor bu ayfar dene marka onun için sordum.Sağ sol bir fark oldumu görünümde ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2010, 00:28:43 »
millet tam çakal olmuş ya... parçayıda biz alalım diyip üzerinden para kazanır onlar.

Çevrimdışı freeman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 25 Ağustos 2010, 00:50:40 »
ayfarın camlarını bizzat inceledim, bildiğiniz buzlu cam gibi, içinde hava kabarcıkları var, ve bütür bütür, kalıp izleri mevcuttu.
arada çok fark var ve parçacının bana dediği almanı tavsiye etmem, muayeneden geçirmiyorlar bu camlarla demişti

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2010, 01:06:11 »
Ben de inceledim camı gayet parlak ve balon yok yarın resim cekerim buraya eklerim. Ayrıca arada mutlaka fark olmalı 13 TL lik cam sonuçta. Muayene hakkında bir bilgim yok ama 2 ay önce zaten yaptırmıştım.  Haziran 2012'ye kadar kim öle kim kala.

Mevcut far ise Hella marka.

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
Ynt: kırılan far camı değiştirme (resim eklendi)
« Yanıtla #6 : 25 Ağustos 2010, 21:15:41 »
valla illaki cam kırılacak diye birşey yok.zamanla taş izleri oluyo.becerebilirsem zamanla bende yaptırırım

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2010, 23:25:02 »
madem ikisinide değiştirseydin
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı freeman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 26 Ağustos 2010, 00:02:12 »
resimleri görünce çok şaşırdım benim baktığım camların yanında sizinkiler resmen orjinal kalıyor :) resimdekiler ile hiç alakası yoktu benim gördüklerimin.
Hangi siteden aldınız acaba?

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 26 Ağustos 2010, 00:17:18 »
http://urun.gittigidiyor.com/VOLKSWAGEN-GOLF-IV-FAR-CAMI-SOL_W0QQidZZ29969717 linkinde sanalparcaci  satıcısından aldım. Gayet hızlı ilgili bir satıcı idi sipariş verdikten ertesi gün elime ulaştı. Ama şu an fiatı 15 TL yapmış.

Aslında diğer far da biraz bulanık ve çizik ama orjinal diye değiştirmek istemedim. Bir de bu farı biraz kullanmak istedim. Sağlam mı taş vuruklarına karşı dirençli mi bilemiyorum. Tecrübe etmek lazım.

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 26 Ağustos 2010, 08:48:28 »
hakan kardeş ustalıkmı kaldı allasen şimdiki ustalar montaj ustası ver sıfırını taksın nerde tamir edeyim onarayım yenisi olmadan yapamazlar.

millet tam çakal olmuş ya... parçayıda biz alalım diyip üzerinden para kazanır onlar.

kimsenin bildiğini sanmıyorum...ayfar bu farcamını yaptıysa yanlış yapmışşş...pek satacağını sanmıyorum.

o far camını kim nasıl bir kaza ile kırdı onuda  anlayamadım far camı o kadar esnektir ki balyozla vursan bile kırılmaz ...(çıkma farlarda defalarca denedim).farların aldığı darbelerde bu yüzden hep sadece ayakları kırılır.

!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 26 Ağustos 2010, 10:58:44 »
doğru orjinali çok sağlam
ama kırılıyor
hatta öndeki araçtan sıçrayan taş parçası bile bazen far camını çatlatmaya yetiyor  ;)
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2010, 11:17:52 Gönderen: MK-IV 35 »

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 28 Ağustos 2010, 23:34:41 »
doğru orjinali çok sağlam
ama kırılıyor
hatta öndeki araçtan sıçrayan taş parçası bile bazen far camını çatlatmaya yetiyor  ;)
üzülerek katılıyorum.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 31 Ağustos 2010, 11:54:07 »
bende iki defa sağ tarafın kırıldı. Birini kamyon taş fırlatarak kırdı diğerini de küçük bi kaza sonucu kırıldı. E napalım bi cama sebep yeni far mı alalım. Bende değiştirdim Bi sıkıntı olmuyor.

Ayrıca o far gayet kolay kırılıyor. Çıkın bi anadolu yollarına görürsünüz. O kadar yapım çalışması var ki.
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil