ben Michelin mağaza müdürüydüm ama konu kışlık lastikse eğer farkı sadece fiyatı üzgünüm ancak şunu belirtmemde fayda var Michelin Mağazalarının işçilik kalitesi diğer mağazalara göre biraz daha iyidir ama bu da azıcık kazıklanacağınız anlamına gelebilir yerine göre değişir çünkü özellikle kış aylarında yaşanan ani yoğunlukdan kurtulmak için birçok mağaza lastiği sök-tak yapar ve balansı lastik otursun bahanesiyle balans yapmayıp sonra gelmenizi ister siz de aceleniz olduğu için bu yalana inanır ve geri de gelmeden balansız lastiklerinizle Fred Çakmaktaş gibi gezinip durursunuz o nedenle işiniz tam bitmeden çıkmayın ve son güne kalmayın gerçi geçen sene kış olmadı ama tedbiri de elden bırakmamak lazım dimi?
Pazarlıkla 150ye aldım tanesini 12taksit. card finans 25tl puan verecekti+10tl eski lastiğin tamirat ücreti+sübaplar tanesi 5tlden bedava+ve yazlıkları saklama kirası düşünce 130tlye geliyor. Onunla teselli ediyoruz kendimizi.Balans ayarı filan yapıldı.
Yazlıkta yine energy den başkasını alam herhalde. Ama kışlık bundan sonra snoways2 olur.
Hazır işin içindesiniz. En sessiz lastik hangisi? tabi sesizlik yıllarca sürmeli. Lastiği 3yıldan aşağı değiştirmiyoruz. Arada gidyorum rot balansçıma söküyor çeviriyor birşeyler yapıyor. Energy Bristone lassaya göre sessizdi. Bide Pirelli bir serisi daha sessiz deniliyor.