Bencede yakıt karışım sorunun var yol bilgisayarın bile çok yüksek rakamlar gösteriyor. Benzinde kaçak olsa ölçüm değeri çıkmaz ama almanyadada otoban kullanıyorsun sanırım ve hali ilede 160-180 gidiyorsundur buda 50-60 krş yakmana sebep olabilir bide şehir içi trafiğindede agresif kullnım varsa hep yakıtı çoğaltıcı etkenler. Bunu anlamanın yolu şehir içinde sakin otobandada 120km yi geçmeyerek deneme yapman eğer sonuçlar gene yüksek çıkarsa aracında zengin karışım sorunu vardır.
Merhaba Arkadaslar...
Öncelikle Mk1GTI arkadasimiza cevap vermek isderim...
devamli sehir ici otobanda kullanmiyorum kullandigimda ise sonuc ayni yani sehir icine göre biraz az yakiyor ama normale göre fazla ilk mesajimdada yazdigim gibi Berlinden Kahramanmaras 3478 Km dir ve ben 750 euro civarinda sadece benzin yaktim arabam yüklüydü biraz birazda abandim.... Suan ayni artik napacagimi bilmiyorum Bilgisayara baglattim depoyu kontrol ettirdim hortumlari felan bilgisayar ile kontrole ettirdim kotrole 45 eurom gitti
herhangibir yakiti etkileyecek veya motorla ilgili bir hata cikmadi bilgisayarda.
Napacagimi bilmiyorum kafayi yicem yav.. satmak isdemiyorum ama bu gidisle sorunu bulunamassa saticam...
gecen denedim 100 Km 18 litre benzin yakti sadece sehir ici otobana cikmadim hic sehir icin azami hizim 60 veya 65
sporda kullanmadim
ve 1 hafta felan sonra yine denedim 100 KM 14 litre felan yakti ve gecen yine denedim 100 KM 15 litre civarida yakti
Sirali gazsistemi taktirsam yine ayni olurmu acaba... yok yok ben en iyisi elimden cikarim bunu off offf
harbi arabaya harcadigim parayi evime harcasaydim hanim beni krallar gibi bakardi..
Bak arabaya harcadik hic halen harca daha diyor