Gönderen Konu: selamla karışık abf dereceli egzantrik :)  (Okunma sayısı 9162 defa)

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
Ynt: selamla karışık abf dereceli egzantrik :)
« Yanıtla #14 : 20 Ağustos 2011, 03:20:31 »
olur öyle düşüşler temel canını sıkma,bir dahaki bakımına mobil 1 0-40 tam sentetik yağ koy kesinlikle ama kesinlikle o yağa herhangi bir katkı ekleme,buji kablolarına bak eski ise onlar yenile. imkanın varsa 8mm silikon kullan yoksa orjinal bosch tak,bujilerine bak muhtemelen orjinali bu diye sattıkları 3 tırnak buji çıkacak. orjinali falan değil o muadil üründür,bulabilirsen BOSCH F5DP0R kodlu bujiyi al tak bulamazsan NGK'nın iridyum serisinden 0.6 gap aralığında bir bujisini al tak.katalizörüne bak hala üzerindeyse söktür temizletebilirsen temizlet temizletemezsen içini boşalttır. bunlardan sonra yakıt tüketiminde azalma göreceksin,arabanın çekişi düzelir çalışması rahatlar krankta 145 beygire ulaşırsın. dereceli egzantrik ise elimde 1 takım var. 270 derece cadde tipi. işine yararsa (ki bence en ideali budur,272den sonra ayarlı kasnağa girmen gerekir,286 dan sonra ise yay ve şapkaya bunu ise orjinal aksamla kullanabilirsin) verebilirim. kolay gelsin şimdiden

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 20 Ağustos 2011, 09:43:19 »
Dereceliye gireceksen gani deki 270 al derim çünkü bu işi yapan benim bahsettiğim adamlar senin elindeki eksantrik millerinin üzerinde oynama yapıyor geri dönüşü yok yani.

Mehmet abi GFL daha gezer durur benzin fiyatları arttıkça :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı yenko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 20 Ağustos 2011, 22:44:45 »
Gani şöyleki bujileri etkadan baktım ama dediğin gibi 1.6 ların üstünde gelen 3 tırnakları veriyo,anlamadım nedir,pistonlar 82.5 mm goetze standart,kapak bi ince taşlandı,silindir kapak contasından krank cıvatalarına kadar siparişle geldi,buji kabloları orjinal(8mm bulursam değiştirebilirim),distribütör orj.,kat iptal zaten ilk başta düz boru yaptım,alt devirler geberince tüp tipi susturucu tarzı bişey taktım,ama egzostan şüpheleniyorum ne yalan söylim,egzantriği sadece emme düşünüyorum,270 bencede iyidir,bana bi fiyat atabilirmisin ? :)

Çevrimdışı yenko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 20 Ağustos 2011, 22:53:57 »
süleyman geri dönüşümlü daha iyi olur diye düşünüyorum,sök tak bizi bozmaz :)orijinal parça fiyatlarını bilirsin az çok sandık motor 15000 tl :)ordan pay biç işte,60. yıl parkının karşısında best otomotiv var arkadaşın dükkanı,işten sonra ordayım genelde,beklerim kardeşim.

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 20 Ağustos 2011, 23:29:48 »
Abi yürümeyle 3 dakika :D Bende esenler caddesindeyim mine düğün salonu karşısında :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı yenko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 21 Ağustos 2011, 00:08:27 »
ooo süpermiş,görüşelim kardeşim muhabbet ederiz  :)